SASANTEK SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nda!

 SASANTEK SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nda!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

SAHA İstanbul Savunma, Havacılık, Uzay ve sanayi Kümelenmesi tarafından organize edilen ve ilki 2018 yılında gerçekleştirilen SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nın ikincisi 10-13 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.
SAHA İstanbul Savunma, Havacılık, Uzay ve sanayi Kümelenmesi tarafından organize edilen ve ilki 2018 yılında gerçekleştirilen SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nın ikincisi 10-13 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

2017 Yılında Konya'da kurulmuş olan Sasantek Mühendislik şirketi de 10-13 Kasım 2021 tarihleri arasında bu fuarda ilgi ve merak duyanları standında bekliyor.

Aldığımız bilgilere göre Savunma, Havacılık ve Uzay sanayi sektöründe olan diğer şirketler ve halk'ın ilgisi çok büyük.

Sasantek Mühendislik, araç elektroniği donanım cihazları üzerinde yoğun bir çalışma sürdürmekte ve yapmış oldukları donanım cihazlarını bu sektöre kazandırmak, avantajlarından yararlandırmak istiyor. Aynı zamanda sadece kendilerine ait, özel yazılımları da duyurmakta ve ön gösterimini yapmış bulunmaktalar.

Sasantek Mühendislik şirketinin SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarındaki Standında aşağıdaki ürünler sergilenmeye başlandı;

ASKERİ SINIF GÖSTERME SD-43
Askeri platformlar konsollardan gelen makine hakkındaki bilgi, uyarı ve mesajların görüntülendiği renkli ekrandır.

ASKERİ KONTROLCÜ SC-8PA
Giriş çıkış portlarına sahip olan programlanabilir bir elektronik kontrol cihazıdır.

ASKERİ KONTROL KONSOLU SC-PCA
Hidrolik, elektrikli hareketli parçaları hava, deniz veya kara platformlarında kontrol etmek için kullanılır. Kontrollü makine ile tam çift yönlü iletişim sağlayabilir.

ASKERİ SINIF EĞİM SENSÖRÜ SS-1C360 / SS-2C45
Askeri platformlar için eğim sensörü olarak kullanılır. Tipik uygulamalar arasında füze roket yükleme vinçleri, platform tesviye sistemleri, insansız uzaktan kumandalı araçlar, askeri kurtarma aracı, uzaktan kumandalı araçlar vb. bulunmaktadır.

ASKERİ PLATFORM KONTROLCÜ SD-7C

Askeri platform konsollarından gelen makine hakkındaki bilgi, uyarı ve mesajların görüntülendiği renkli ekrandır. Cihaz, içerdiği IMU sayesinde düşme koruması ve düzlem seviyesi kontrolleri ile güvenlik ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

CAN-USB DÖNÜŞTÜRÜCÜ SA-C2U
Tek kanallı yüksek hızlı CANBus - USB arayüzüdür. SA-C2U bilgisayarınız ile CANBus hattı arasında kolay, güçlü ve çok yönlü iletişim sunar.

Sasantek Mühendislik şirketi gösterimini yapmış olduğu projelerin, ülkenin savunma sanayisine yön verebileceğini, kalkındırabileceğini anlattılar. Biz de İlgi Haber olarak Sasantek Mühendisliğin projelerinde başarılarının devamını diliyoruz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”