PEKYATIRMACI'DAN, MEKPAN'A ZİYARET

 PEKYATIRMACI'DAN, MEKPAN'A ZİYARET

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Mekpan Metal Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı ve firmasına bir ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan bu ziyarette Mekpan Panel'in üretimleri hakkında bilgi alan Pekyatırmacı ve Özer ayrıca üretim parkurunu da yerinde incelediler.
Ziyarette Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Konya sanayisinin geldiği nokta ve ihracattaki başarısı hepimizi gururlandırdığı gibi sevindiriyor. Her geçen yılda üretim kalitesini arttırarak, özellikle dünya genelindeki ihracatıyla günümüzde ihracatçı şehir kimliğine kavuşması da bizleri son derece mutlu ediyor. Tabii ki Türkiye'nin gelişimine ve ekonomik büyümesine katkı sağlayan fabrikalarımız veiş insanlarımızla da gurur duyuyoruz.



Şehrimizin sanayisinin gelişimindeki, endüstriyel üretimin güçlenmesinde ve ihracatçı bir şehir kimliğine kavuşmamızda ve dünya genelinde bir yere gelmemizde Mekpan Panel gibi firmalarımızın, çalışanlarının emekleri ve katkısı çok büyüktür. Bu katkılardan dolayı firmalarımızı kutlarken, başarılarının devamını diliyorum. Bizi misafir ettikleri içinde Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı'ya da çok teşekkür ediyorum" dedi.  

MEKPAN PANEL'İN AMACI, ŞEHRİMİZİN VE ÜLKEMİZİN, EKONOMİSİNE VE İSTİHDAMINA KATKI SUNMAKTIR.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'nın ziyaretinden son derece memnun olduklarını belirten Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, "Mekpan Panel olarak 11 yıldır Konya 3.OSB'deki üretim tesislerimizde, dünya standartlarında 'Kendini Taşıyan, Çift Yüzeyli, Metal Kaplamalı Yalıtım Panelleri' olarak tanımlanan, sektörde ise 'Sandviç Panel' olarak bilinen ürünlerin ve bunların metal aksesuarlarının üretimini kontinyu hat teknolojisi ile gerçekleştiren üretici bir firmayız.



Sürdürülebilirlik, çevresel faktörler, yüksek ürün kalitesi ve üretim verimliliğini esas alarak, mevcut makine parkurumuzda gerçekleştirdiğimiz teknolojik yenilikler ile 0 karbon salınımlı Pentan teknolojisine geçiş yaptık ve böylece üretmiş olduğumuz ürünlerin çevre dostu olmasını sağladık. Yaptığımız yatırımlarla,fabrika kapalı alanımızı 8.000m²'den 30.000m²'ye çıkardık.



Müşterilerimizin taleplerini göz önünde bulundurarak özel tasarım ürünler üretmek üzere, en son teknolojik yenilikler ile donatılmış ikinci kontinyu hattımızı devreye aldık. Böylece kurulu kapasitemizi de 3.400.000m²'den 8.500.000 m²'ye çıkartarak, üretim kapasitemizi yüzde 250'ye yükseltmiş olduk. Böylece günlük fiili üretim miktarımız 25.000 m²'ye ulaştı.



Firma olarak sektörde gerçekleştirdiği yıllık fiili üretim miktarı ile 'Kontinyu Panel Üreticileri' arasında ilk sıralarda yer alarak, sektöründeki yerimizi güçlendirmeye odaklandık. 2023 yılında da sektördeki konumumuzu koruyarak, üretim ve pazarda büyümemizi emin adımlarla sürdüreceğiz. Daha kaliteli ve verimli bir üretim için yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yapı sektörünün parlayan yıldızı Mekpan Panel olarak, Konya genelindeki yüzde 80'lerin üzerindeki pazar payımızı arttıracağız.



Türkiye genelindeki yüzde 15 olan pazar payımızı da daha yükseklere çıkaracağız. Bunun yanında ihracata da ağırlık vererek, ülkemizin ve şehrimizin ekonomisine ve istihdamına katkı sunmaktan da mutlu olacağız. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”