Okan Buruk'tan Marcao açıklaması!

 Okan Buruk'tan Marcao açıklaması!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, basın toplantısında konuştu. Tecrübeli teknik adam, Marcao'nun geleceği hakkında da görüş bildirdi.

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, sarı kırmızılı kulübün transferdeki önceliğini ve takımdan ayrılması gündemde olan Marcao'nun geleceği hakkında konuştu.


Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, sarı kırmızılı kulübün bu sabahki antrenmanı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Florya Metin Oktay Tesisleri'nde önemli açıklamalarda bulunan başarılı teknik adam, transferde önceliğin orta saha olduğunu belirtti. Başarılı teknik adam, ayrıca değerinde teklif gelmesi durumunda Marcao'nun satışına izin verdiğini de sözlerine ekledi.


"Kampa transferleri yetiştirmeye çalışıyoruz"


"Oyuncuların arzularından, isteklerinden, psikolojik olarak mutlu olmalarından memnunuz. Oyuncularım hiç antrenman kaçırmadılar.


Takımdan ayrılacak oyuncuları henüz belirlemedik. İlgilendiğimiz oyuncular var ama bu her gün güncelleniyor. Her gün farklı şeyler geliyor. Önümüzde çok fazla gün var ancak bir yandan da kampa transferleri yetiştirmeye çalışıyoruz."


"Önceliğimiz orta saha"


"Orta saha bölgesine oyuncu katmak istiyoruz. Hücumda da bizim için opsiyon olacak. Önceliğimiz orta saha bölgesi. Diğer bölgelerle ilgili de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 


Kiralıktan dönen önemli oyuncular var; Yunus gibi, Emre (Akbaba) gibi... Abdülkerim ve Kazımcan aramıza katıldı. Onlar, Türk olarak çok iyi opsiyonlar. Abdülkerim 28 yaşında ama fiziksel ve mental olarak bize hizmet edebilecek bir isim."


 "Marcao değerini bulursa..."


"Marcao bizim oyuncumuz. Talipler olacak tabii. Kulübümüz görüşmeleri yapıyor. Marcao ile telefonla görüştüm, 'Benim işim bu. Geldiğimde aynı şekilde devam edeceğim' dedi. Zaten biz ondan çok memnunuz. Transferi olmazsa bizimle olmaya devam edecek. Kadromda isterim ama eğer değerini bulursa tabii ki transfer ihtimali var."

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”