MUSTAFA ARMAĞAN TANTAVİ’DE ABDÜLHAMİD HAN’I ANLATACAK

 MUSTAFA ARMAĞAN TANTAVİ’DE ABDÜLHAMİD HAN’I ANLATACAK

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Gazeteci yazar Mustafa Armağan, Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde Abdülhamid Han’ı ve onun zamanında yaşanan siyasi gelişmeleri anlatacak. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ‘Abdülhamid’i anlamak her şeyi anlamak olacaktır’ sloganıyla gerçekleşecek konferansa tüm Konyalıları davet etti.
Gazeteci yazar Mustafa Armağan, Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi'nde
Abdülhamid Han'ı ve onun zamanında yaşanan siyasi gelişmeleri anlatacak.
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ‘Abdülhamid'i anlamak her şeyi
anlamak olacaktır' sloganıyla gerçekleşecek konferansa tüm Konyalıları davet
etti.

Gazeteci yazar Mustafa Armağan, ‘Abdülhamid Han'ın hayatını ve onun
zamanının siyasi gelişmelerini' anlatacağı bir konferans gerçekleştirecek.
Konferans, Meram Belediyesi'nin organizasyonunda Tantavi Kültür ve Sanat
Merkezi'nde 12 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Konferans için salona gelen misafirler, Abdülhamid Han'ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla açılışı gerçekleştirilen Ferman Sergisi'ni de gezme imkanı bulacak.




BAŞKAN KAVUŞ; "BAŞTA GENÇLERİMİZ OLMAK ÜZERE TÜM HALKIMIZI
BU ÖNEMLİ KONFERANSA DAVET EDİYORUM”


Şair düşünür Necip Fazıl Kısakürek'in ‘Abdülhamid'i anlamak herşeyi
anlamak olacaktır' sözünün slogan olarak belirlendiği konferansa tüm tarih
severleri ve siyasete ilgi duyanları davet eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, konferans ve Abdülhamid ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; "Cennet mekan Ulu Hakan Abdülhamid Han'ı, hayatını, düşüncelerini, fikirlerini zamanında yaşanan gelişmelere karşı gösterdiği tavrı, dünyada yaşanan gelişmelere karşı ortaya koyduğu siyaseti anlamak bizlere sadece bugünü değil yarını anlamanın da kapılarını açacaktır. Emperyalizm doğduğu günden bu yana nasıl fikirlerini, vahşetlerini ve saldırılarını değiştirmediyse, buna karşı gösterilecek reaksiyon da tavır da fikir de aynıdır. Biz bunların büyük çoğunluğunu Abdülhamid Han'ın hayatında bulabiliyoruz. Dehası, vatan ve millet sevdası, bir millete yeniden umut aşılayan icraatları, siyasi ve politik yeteneği ile kabiliyetleri ile önemli bir örnek olan Abdülhamid Han'ı bir kez daha hatırlamak, yeni nesillere anlatmak, anmak ve anlamak için düzenlenen bu konferansa gençlerimiz başta olmak üzere tüm halkımızı davet ediyorum.”

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”