Muhtarlar Talep Etti, Meram Ziraat Odası Ekipmanları Gönderdi

 Muhtarlar Talep Etti, Meram Ziraat Odası Ekipmanları Gönderdi

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya Merkez Meram Ziraat Odası 4 adet patates ekim makinesini 4 ayrı mahallede çiftçilerin ortak kullanımına sundu.

Konya Merkez Meram Ziraat Odası, kendi öz kaynaklarıyla alınan patates ekim makinelerini çiftçilerin kullanımına sundu. Daha önce Sefaköy Mahallesine sağlanan makine desteği şimdi de Evliyatekke, Çukurçimen, Kayalı ve Yeşildere Mahallelerine sağlandı.
Patates ekim makinelerinin dağıtım törenine Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Taşdemir, Konya Merkez Meram Ziraat Odası Yönetim kurulu ve üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 
Törene katılan Konya Merkez Meram Ziraat Odası Başkanı Murat Yağız:
-" Bugün burada toplanma amacımız geçtiğimiz ay üreticilerimizin  ortak kullanımına sunmuş olduğumuz ekipmanlara ilave olarak Meram Muhtarlar Derneği Başkanı ve Meram muhtarlarımızın bizden talep etmiş oldukları patates ekim makinelerini  4 köyümüze daha vermek üzere toplanmış bulunuyoruz. Bizden tarıma destek devam ediyor. Kendi, öz kaynaklarımızla toplu kullanımına ücretsiz olarak sunduğumuz makineler mahallelerimizde üretime katkı sağlayacak. Bundan sonra da muhtarlarımız tarafından talep edilen 5 adet daha patates ekim makinesi alacağımızı sözünü buradan verdik, nasip olursa bunun akabinde 5 adet daha alıp ortak kullanımına sunacağız. Tüm çiftçilerimize hayırlı, uğurlu olsun inşallah. Meram'a hizmet etmek bize gurur veriyor.” İfadelerine yer verdi.
Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Taşdemir ise patates ekim makineleri için Meram Ziraat Odası Başkanı Murat Yağız ve yönetimine teşekkür etti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”