MHP’DEN ADAY ADAYI HÜSNÜ ÖZTÜK

  MHP’DEN ADAY ADAYI HÜSNÜ ÖZTÜK

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Reklam
İş İnsanı Hüsnü Öztük 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerde Milliyetci Hareket Partisinden Milletvekili Aday adayı olduğunu açıkladı. Öztük yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Milletimizin refahı, adaleti, kalkınması için bu kutlu yola baş koyan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin Devletin bekası önemli hizmetlerin aynı heyecanla devam etmesi için safımızı belli ederek milli duruşumuzu ortaya koyuyoruz. Bu inanç ve istekle vatanıma, Milletime hizmet için Milliyetci Hareket Partisinden Milletvekilliği aday adaylığımı açıklıyorum.

 

HÜSNÜ ÖZTÜK KİMDİR?
 

10.09.1972 Tarihinde Konyanın Çumra İlçesinin Alibeyhüyüğü Kasabasında Çiftçi Bir Ailenin Altıncı Çocuğu Olarak Dünyaya Geldim.
 

İlkokul Ve Ortaokulu Kasabamızda Okuduktan Sonra Lise Eğitimimi Çumra Endüstri Meslek Lisesi Torna Tesviye Bölümünden Mezun Olarak Tamamladım. 1990 Yılında Mezun Olduktan Sonra Mesleğim Olan Tornacılığı Devam Ettirmek İçin Sanayide Tornacı Olarak İşe Başladım.
 

1992-1993 Yıllarında Askerlik Görevimi Güneydoğu Anadoluda Komando Olarak Yaptım. 1994 Yılında Evlendim Ve Bir Kız Üç Erkek Çocuk Babasıyım. 1996 Yılında Şu An Yaptığım Teknik Hırdavat İşine İsveç Firması Olan Sandvik De Başladım. 2009 Yılına Kadar Çalıştıktan Sonra 2010 Yılında Kendi İş Yerimi Kurdum. 2020 Yılında Ülkemiz Katma Değerine Faydalı Olmak Adına Kendi Markam Olan ‘'Huscut'' İsmiyle Kesici Takım Bağlama Elemanları Üreten Bir Firma Daha Kurarak Yurtiçi Ve Yurtdışında Çalışmalarıma Devam Etmekteyim.
 

2014 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Selçuklu Belediye Meclis Üyesi Olarak Beş Yıl Görev Yaptım. Bunun Yanısıra Konya Ticaret Odası ve Esnaf Sanatkarlar Odasında Yönetimde Bulundum. Halen Konya Ticaret Odası 35. Komite Başkanı Olarak Görevim Devam Etmektedir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”