Meram'ın bileği bükülmedi;bir altın bir gümüş madalya

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Meram Belediyesporlu milli sporcu Yılmaz Fazıloğulları, Türkiye Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonasında bir altın ve bir de gümüş madalya kazandı. Meram Belediyespor Kulübü sporcularının katıldıkları her turnuvadan başarılı sonuçlarla döndüğünü ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Kulübümüz için başarı artık bir gelenek haline geldi” diye konuştu.    Meram Belediyesporlu milli sporcu Yılmaz Fazıloğulları, Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonasından bir altın ve bir de gümüş madalya ile döndü. 30 ilden toplam 123 sporcununkatıldığı ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) desteğiyle Eceabat Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonada kadın ve erkek sporcular, bedensel engelliler oturarak, ayakta, sağ-sol kol ampute ve 21 yaş altı kategorilerinde mücadele etti. Birbirinden heyecanlı karşılaşmaların yaşandığı şampiyonaya büyük erkekler kategorisinde katılan Meram Belediyesporlu milli sporcu Yılmaz Fazıloğulları 90 kg ayakta yarışanlar sağ kolda Türkiye birincisi, sol kolda ise Türkiye ikincisi oldu. "KULÜBÜMÜZ İÇİN BAŞARI ARTIK BİR GELENEK HALİNİ ALDI” Şampiyon sporcu Yılmaz Fazıloğulları yaptığı açıklamada yaptığı özverili çalışmaların ve yoğun antremanların semeresini almış olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek kendisine destek veren Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ve Meram Belediyespor Kulübü yetkililerine teşekkür etti. Türkiye Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonasından iki madalya ile dönen milli sporcu Fazıloğllarını tebrik eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, özellikle engelli sporcuların aldıkları başarılardan çok daha büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak boş zamanlarını sporla geçirmelerini ve onların iyi birer sporcu olarak şehri ve ülkeyi temsil etmelerini sağlamak amacıyla sporu önemsediklerini ve önemli ölçüde destek verdiklerini hatırlatan Başkan Toru, "Meram Belediyespor Kulübünün sporcuları için başarı artık bir gelenek. Sporcularımız gerek yurt içinde gerekse yurt dışında katıldıkları her turnuvadan başarılı sonuçlarla dönüyor ve bizleri gururlandırıyorlar. Son olarak Çanakkale'de gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonasından bir altın ve bir gümüş madalya ile dönen milli sporcumuz Yılmaz Fazıloğulları'nın şahsında bugüne kadar başarılı olan tüm sporcularımızı kutluyor ve onların en iyi şekilde yetişmelerinde fedakarlık gösteren, emeği olan, desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanından antrenörlerine kadar herkesi canı gönülden tebrik ediyorum” diye konuştu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”