‘MERAM BELEDİYESPORLU TAEKWONDOCULAR MİLLİ TAKIMDA’

 ‘MERAM BELEDİYESPORLU TAEKWONDOCULAR MİLLİ TAKIMDA’

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Meram Belediyesporlu sporcular Nisa Nur Uysal ve Saliha Küçüksolak Konya’da gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda aldıkları madalyalarla milli takıma girme başarısı gösterdiler. Sporcuları ve antrenörlerini tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Sporcularımızın, uluslararası turnuvalarda ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” dedi.
Meram Belediyespor, Konya'da gerçekleştirilen Büyükler Türkiye
Taekwondo Şampiyonası'nda iki madalya kazanarak yine adından söz ettirdi.
Kulüp sporcularından Nisa Nur Uysal 57 kilogramda Türkiye ikinciliği, Saliha
Küçüksolak ise 53 kilogramda Türkiye üçüncülüğünü göğüsledi. Meram
Belediyesporlu bu iki taekwondocu, 72 ilden 745 kulüp ve 2047 sporcunun
katıldığı şampiyonada aldıkları sonuçla Milli Takım kadrosuna girmeye ve
ülkemizi uluslararası şampiyonalarda ve WTF Dünya Başkanlık Kupasında temsil etmeye hak kazandılar.




BAŞKAN KAVUŞ; "SPORCULARIMIZIN ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL
EDECEĞİNE İNANIYORUM”


Meram Belediyesporlu taekwondo sporcuları Nisa Nur Uysal ve Saliha
Küçüksolak ile antrenörlerini hem alınan madalyalar hem de milli takıma
seçilmeleri sebebiyle tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş,
takım sporcularının girdikleri her turnuva ve şampiyonadan madalyalarla
dönerek kendilerini ve Meram'ı onurlandırdıklarının altını çizdi.




Meram Belediyespor isminin hep başarıyla anılması için gereken altyapıyı oluşturmak adına önemli yatırımların altına imza attıklarını kaydeden Başkan Mustafa Kavuş, yaptığı açıklamada ayrıca şu görüşlere yer verdi; "Bu çalışmalarımızın karşılığını, sporcularımız Meram'a getirdikleri madalyalarla ödüyorlar. Her birine şükranlarımı sunuyorum. 





Konya'da gerçekleştirilen Büyükler TürkiyeTaekwondo Şampiyonası'nda madalya kazanarak uluslararası turnuvalarda ayyıldızlı formayı taşıma onuru kazanan sporcularımızı, antrenörlerini, teknik ekibi ve kulüp yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Her iki sporcumuzunda ülkemizi, şehrimizi ve Meramımızı en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum.”

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”