MERAM BELEDİYESİ KORONA MÜCADELESİNDE TAVİZ VERMİYOR

 MERAM BELEDİYESİ KORONA MÜCADELESİNDE TAVİZ VERMİYOR

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

MERAM BELEDİYESİ İLÇEDE BULUNAN KAFE, ÇAY OCAKLARI VE KAHVEHANELERE DEZENFEKTAN DAĞITTI
BAŞKAN KAVUŞ; ‘‘KORONA MÜCADELEMİZİ İLK GÜNKÜ AZİM VE KARARLILIKLA SÜRDÜRÜYORUZ''
Meram Belediyesi korona mücadelesine aynı azim ve kararlılıkla devam ediyor. Belediye bu çerçevede insanların en yoğun bulunduğu kafe, kahvehane ve çay ocaklarına dezenfektan aparatı ve dezenfektan dağıttı.
Meram Belediyesi korona mücadelesinde hız kesmiyor. Belediye bu çerçevede ilçe genelinde bulunan kahvehane, kafe ve çay ocaklarına dağıtılmak üzere 150 dezenfektan aparatı ve dezenfektanı esnafa teslim etti. Belediye ekiplerinin desteği ile gerçekleştirilen dağıtıma Konya Esnaf Odaları Başkanı Muharrem Karabacak ile Konya Kahveciler Çay Ocakları ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Adil de eşlik etti. Oda Başkanı Mehmet Adil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, hem vatandaş hem de esnaf sağlığı için anlamlı bu destek için Başkan Kavuş'a teşekkür ziyaretinde bulundular.
BAŞKAN KAVUŞ; ‘‘ORTAYA KOYDUĞUMUZ GAYRET ÜLKEDE SON HASTA İYİLEŞENE DEK SÜRECEK''
Oda Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, korona ile mücadelelerini ilk hastanın çıktığı gündeki azim ve kararlılıkla sürdürdüklerinin altını çizdi. Bu kararlılıklarını ülke genelindeki son hasta iyileşinceye kadar da devam ettireceklerini ifade eden Başkan Kavuş bu çalışmalarda özellikle meslek odalarından aldıkları desteğin önemine vurgu yaptı. Sadece pandemi sürecinde değil Meram'ı ve Meram esnafını ilgilendiren her konuda birlikte çalışıyor olmanın güzel sonuçlar doğurduğunu hatırlatan Başkan Kavuş, ‘‘STK'lar ve özellikle meslek odaları ile ortaya konacak her çalışmanın kazananı Meram olacaktır. Meram'ın kazanacağını düşündüğümüz her proje ve her çalışmaya ve her desteğe biz imza atmaya hazırız. Pandemi sürecini yaşamaya devam ettiğimiz şu günlerde ortaya koyduğumuz bu çalışmada buna güzel bir örnek oldu'' diye konuştu.
Konya Kahveciler Çay Ocakları ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Adil de Başkan Kavuş'a verdiği bu destekten dolayı teşekkür etti. Oda Başkanı Adil, hem üyeleri hem de Konya ve Meram'ın kazanım sağlayacağı her çalışmada bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yer almaya devam edeceğiz'' dedi.
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”