MASTERCHEF'TE KORKUTAN ANLAR

 MASTERCHEF'TE KORKUTAN ANLAR

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Yarışmada şeflerin istediği erişteyi yapmak için hamur yoğuran genç yarışmacı, yarışma heyecanı ve stüdyodaki spotlar nedeniyle terledi. Oktay'ın kafasından damlayan terler yoğurduğu hamura karıştı.

MASTERCHEFTE KORKUTAN ANLAR

TV8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması Masterchef 25 Temmuz Pazar akşamı 20'nci bölümüyle ekranlara geldi.

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya , Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna'nın sunduğu ve jüri üyeliklerini üstlendiği MasterChef'in, dün akşam ekranlara gelen bölümünde büyük bir talihsizlik yaşandı. Mehmet Şef'in şüphelenmesi ve bu konuda sık sık  Oktay Uğur'u uyarması sonrasında kamera kayıtlarını inceleyen jüri üyeleri, yarışmacıyı stüdyodan gönderdi ve diskalifiye etti.

Üçlü düello elemelerinin yapıldığı ikinci turda,  şefler; üç yarışmacıdan erişte istedi. Yarışmacının alnından damlayan ter, yoğurduğu hamura karıştı. Bunu fark eden Mehmet Yalçınkaya ise kamera görüntülerin inceledikten sonra kararını verdi. İşte dünkü bölümde yaşananlar...

 

TERİNİN HAMURA DAMLADIĞINI GÖRDÜ

Yarışmada şeflerin istediği erişteyi yapmak için hamur yoğuran genç yarışmacı, yarışma heyecanı ve stüdyodaki spotlar nedeniyle terledi. Oktay'ın kafasından damlayan terler yoğurduğu hamura karıştı.
Yarışmacının aşırı terlemesinden şüphelenen Mehmet Yalçınkaya, kamera kayıtlarını inceledi. Şef  Mehmet Yalçınkaya, yarışmacının ter damlalarının iki defa hamura aktığını fark etti. Oktay Uğur'u diskalifiye etti.Ünlü şef, hijyenik bir sıkıntı olduğu gerekçesiyle Oktay'ın yemeği tatmadı. Böylece yarışmacı yaşadığı talihsiz olayla birlikte stüdyodan gönderildi.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”