KYK’DAN ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRECEK HABER 3 AYLIK PARA YATIRILACAK

 KYK’DAN ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRECEK HABER 
3 AYLIK PARA YATIRILACAK

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

KYK 3 aylık paraları yatırdı mı? KYK Toplu Para ödemesi başladı mı? KYK yattı mı, Ne zaman ödenecek?, GSB tarafından KYK bursları ne zaman yatacak? Sorularına ilişkin detaylı bilgiler haberimizde…
WHATSAPP GRUBUMUZA DAHİL OLARAK OLAYLARDAN DAHA ÇABUK HABERDAR OLABİLİRSİNİZ
Gençlik ve Spor Bakanlığı Tarafından KYK burs ve kredi ödemeleri hesaplara geçti mi? Sorusu gençlerin aklında büyük yer ederken ,2022-2023 kredi ve burs ödemeleri yani 3 aylık toplu ödeme ne zaman gerçekleştirilecek sorusu ise gençlerin gündemlerini meşgul eden diyer bir soru.
 
KYK BURSLARI NE KADAR OLMUŞTU?

2023 burs rakamına göre…
Lisans öğrencilerine 1250 TL
Yüksek lisans öğrencilerine 2500 TL
Doktora öğrencilerine 3750 TL ödeme yapılacağı duyurulmuştu.
 
2022-2023 yılı için ilk defa burs veya kredi alacak öğrencilere, yılbaşı itibariyle normal ödeme yapılacak. Ayrıca öğrencilerin, T.C. kimlik numaralarının son rakamlarına göre   her ay 6-10 günleri arasında ödemeler gerçekleştirilecek.
 
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından,531 bin 468 öğrenciye 1 milyar 428 milyon 657 bin TL tutarında yapılacak ödenmeyle ilgili açıklama yapılmıştı.

Kasapoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Bu yıl GSB burs ve öğrenim kredisi almaya hak kazanan öğrencilerimizin ödemeleri hesaplarına yatmaya başladı. GSB ailemize tekrar hoş geldiniz.” dedi.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”