KSO “MUSTAFA BÜYÜKEĞEN” DEDİ

 KSO “MUSTAFA BÜYÜKEĞEN” DEDİ

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya Sanayi Odası (KSO) 13. dönem meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçimi tamamlandı. KSO Hizmet Binasında yapılan seçimlerde Mustafa Büyükeğen, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.
Konya Sanayi Odası Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri seçimlerinin ardından, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeliği, Meclis Başkanı, Meclis Başkanlık Divanı, TOBB Genel Kurulu Delegeliği seçimleri de tamamlandı. Yapılan seçimlerde Mustafa Büyükeğen, meclis üyeleri tarafından yönetim kurulu başkanlığına seçilirken, 2013 yılından bu yana KSO'nun yönetim kurulu başkanlığını yürüten Memiş Kütükcü de Meclis Başkanlığına seçildi.



KSO'nun yeni Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu; Mustafa Büyükeğen (Yönetim Kurulu Başkanı), Necip Çimen, İbrahim Özen, Ömer Faruk İyibildiren, Celalettin Yılmaz, Mehmet Zaid Çatlı, Kemal Özarpa, Yusuf Küçükhemek, Mehmet Kaçmaz, Ahmet Küçükbacak, Mehmet Ali Arlı.



"SEÇİMLERİMİZ KONYA SANAYİSİNE  HAYIRLI OLSUN”

Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyen Büyükeğen, Konya Sanayi Odası meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçimlerinin huzur ortamı içerisinde, kardeşlik havasında tamamlandığının altını çizerek, "Bu huzur ortamının mimarı olan tüm üyelerimize sanayici kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmasında Konya'nın Türk sanayisinde önemli bir yeri olduğunu, şehrin üretim sevdalısı sanayicileri, güçlü sektörel alt yapısı, 3 milyar dolara ulaşan ihracatı ile ülkenin öncü sanayi şehirlerinden biri haline geldiğini vurgulayan Büyükeğen, hedeflerinin birlik ve beraberlik içerisinde şehrin kazanımlarını artırmak olduğunun altını çizdi.  Büyükeğen, "Artık Türkiye'ye örnek, hedefleri ve iddiası olan bir üretim şehriyiz. Tüm bu kazanımlarımızı korumak ve geliştirmek hepimiz için son derece önemli. Bunun için de bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da birlik ve beraberliğimizi, birlikte çalışma kültürümüzü geliştirmeye devam etmek zorundayız. Dolayısıyla her birimize düşen görev kollarımızı ardına kadar açarak kucaklaşmaktır. İnşallah hizmet bayrağını hep beraber daha yukarıya taşıyacağız. Ben bugünkü meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçimlerinde seçilen tüm arkadaşlarımızı, liste ve renk fark etmeksizin yürekten kutluyorum. Seçimlerimiz Konya sanayisine, Türk sanayisine hayırlı olsun” şeklinde konuştu.




KSO MECLİS BAŞKANLIK DİVAN:  Memiş Kütükcü (Meclis Başkanı), Ömer Karakuş (Meclis Başkan Yardımcısı), Ali Semiz (Meclis Başkan Yardımcısı)

MECLİS KATİP ÜYELERİ: Muhammed Selman Eryılmaz, Serdar Albayrak

TOBB GENEL KURUL DELEGELERİ: Memiş Kütükcü, Tahir Büyükhelvacıgil, Necip Çimen, Şenol Önal

KSO DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ : Ahmet Şekeroğlu, Yusuf Genç, Mevlüt Aydın, Abdurrahman Vasıf İnan, Ali Deresoy, Fehmi Özbey

KSO HESAPLARI İNCELEME KOMİSYONU : Mevlüt Müsevvitoğlu, Bekir Yeğin, Hayati Topuz, Hüseyin Özcan, Nuri Serkan Topal.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”