Konyaspor Teknik Direktörü, Hatayspor Maçını Değerlendirdi

 Konyaspor Teknik Direktörü, Hatayspor Maçını Değerlendirdi

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:


Süper Lig'in 37. haftasında Atakaş Hatayspor ile sahasında 0-0 berabere kalan İttifak Holding Konyaspor'un teknik direktörü İlhan Palut, oyun anlamında önceki dönemlere göre daha ileride olduklarını ancak bunu golle taçlandıramadıklarını söyledi.

Palut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin bitimine yaklaşıldığını ancak kendilerinin henüz puan olarak rahatlayacakları bir alanda olmadıklarını belirtti.

Maça, kazanma arzu ve isteğiyle hazırlandıklarını ifade eden Palut, şöyle konuştu:

"Rize'de aldığımız kötü mağlubiyeti, hem puan hem de moral, motivasyon ve kendine güven anlamında telafi ederek, bu maçla yol kat etmek istiyorduk. Maçın ilk yarısı dengeli geçti. Çok fazla pozisyon olmadı. Ama Hatayspor bir tane çok net pozisyon yakaladı. İkinci yarıya geçtiğimiz zaman oyunun kontrolü bizdeydi. Topa sahip olan, hücum denemeleri yapan takım Konyaspor'du. 3 maçtır hücum verileri anlamında takımımda çok büyük gelişme var. Ceza sahasında topla buluşmalar, şut sayıları, önceki dönemlere göre hücumsal anlamda etkinliğimiz, üçüncü bölgeye girişlerimiz çok fazla. Ama maalesef bugün bunu bir golle taçlandıramadık."

Ligin çok hızlı ilerlediğini ve 3-4 gün sonra bir maça daha çıkacaklarını hatırlatan Palut, "Baktığımız zaman ne sevinmeye ne de üzülmeye hiçbir takımın vakti yok. Yoğun bir tempo, yorgun oyuncular, üstüne bir de ramazan ayı... Oruç tutmaya devam etmek isteyen ve bizim saygı duyduğumuz oyuncular... Bunların hepsi birleşince lig herkes için zor bir hal alıyor. Ama puansal anlamda rahatlığı en kısa zamanda yakalamaya çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Palut, her zaman bir sonraki maçı fırsat olarak gördükleri belirterek, yarından itibaren Galatasaray maçının hazırlıklarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.


Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”