Konyaspor sözünü tuttu

 Konyaspor sözünü tuttu

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konyaspor, 40. dakikada 10 kişi kaldığı UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında Bate Borisov'u 3-0 mağlup etti.

Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında Bate Borisov ile karşı karşıya geldi.
 

Mücadeleyi temsilcimiz 3-0 kazanarak tur için önemli bir avantaj yakaladı.
 

Karşılaşmanın 39. dakikasında Bytyqi ile öne geçen Konyaspor, 40. dakikada Uğurcan'ın gördüğü kırmızı kartla sahada 10 kişi kaldı.
 

Dakikalar 58'i gösterdiğinde sahneye Michalak çıktı ve tur kapısını aralayan golü kaydetti. Son sözü ise 90+5. dakikada Robert Muric söyledi.

 

Rövaş maçı 28 Temmuz'da Konya'da oynanacak.
 

MAÇTAN DAKİKALAR

 

10'uncu dakikada sol kanattan Bytyqi'nin pasında ceza sahası dışında topla buluşan Çekiçi'nin  şutu üstten auta çıktı. 

16'ncı dakikada  Gromyko'nun ceza sahası dışından şutuna top kaleci Sehic'de kaldı.

32'nci dakikada Bytyqi'nin ceza sahasında ortasında Cikalleshi'nin kafa vuruşunda kaleci Kudravets, topu kornere çeldi. 

38'nci dakikada Hadziahmetovic'in pasında ceza sahasında topla buluşan Bytyqi'nin şutu takımını öne geçirdi:

40'ncı dakikada Uğurcan'ın müdahalesiyle Milic yerde kaldı. Hakem Gustavo Fernandes Correia, ikinci sarı karttan kırmıza kartla Uğurcan'ı oyun dışı bıraktı. 

Karşılaşmanın ilk yarısı Konyaspor'un üstünlüğüyle sona erdi. 

57'nci dakikada Cikalleshi'in pasında topu önünde bulan Michalak, kaleci Kudravets'le karşı karşıya kaldı. Michalak'ın ceza yayından şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-2. 

90+4'üncü dakikada Muhammet'in pasında ceza sahasında topla buluşan Muric'in şutu skoru belirledi: 0-3.

Karşılaşma Konyaspor'un 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”