Konyaspor Başkanı Özgöçken'den Kavuş'a Ziyaret

 Konyaspor Başkanı Özgöçken'den Kavuş'a Ziyaret

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konyaspor’da geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede başkanlığa seçilen Fatih Özgökçen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u makamında ziyaret etti. Başkan Kavuş, Konyaspor’un şehir için önemli bir değer olduğunu kaydederek Başkan Özgökçen ve ekibine başarılar diledi.

Konyaspor'da geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede başkanlığa seçilen Fatih Özgökçen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'u makamında ziyaret etti. Başkan Kavuş, Konyaspor'un şehir için önemli bir değer olduğunu kaydederek Başkan Özgökçen ve ekibine başarılar diledi. Konyaspor'da geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Olağanüstü Kongre sürecinin ardından göreve gelen Başkan Fatih Özgökçen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'u makamında ziyaret etti. Ziyarette Konya sporunu geliştirmeye yönelik çalışmalar ele alındı.

"KONYASPORUMUZ'UN BAŞARISI İLE SEVİNİYOR KÖTÜ SONUÇLARLA ÜZÜLÜYORUZ”

Futbolun tüm Dünya tarafından ilgi gören bir spor dalı olduğunu ve profesyonel futbol takımlarının şehirlere sağladığı katkıya dikkat çeken Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Konyaspor, Konya şehri için önemli bir değer. Takımımızın Süper Lig'de mücadele ediyor olması da şehrimizin marka değerine katkı sağlıyor. Bizler Konyalıyız ve Konyasporluyuz. Bu şehirde yaşayan her birey gibi Konyaspor'umuzun başarısı ile seviniyor, alınan kötü sonuçlarla üzülüyoruz. Yine basketbol dalında da takımımız Süper Lig kapısından döndü. İnanıyorum ki yeni sezonda başarıya ulaşılacak. Kulüp Başkanımız Fatih Özgökçen ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, yeni dönemin şehrimize hayırlı olmasını dilerim. Bu yıl 100. yaşına girecek Konyasporumuz'un başarısı inşallah artarak devam edecektir. ” dedi.

"KONYASPOR SEVDALISI GÜÇLÜ BİR YÖNETİMLE YOLA ÇIKTIK”
Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen ise misafirperverliğinden dolayı Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'a teşekkür ederken, "Konyaspor sevdalısı güçlü bir yönetimle yola çıktık. Konyaspor şehrimizin gözbebeğidir. Şehrimizin tüm dinamikleriyle birlikte Konyasporumuz'u en iyi noktalara taşımak için emek harcayacağız” şeklinde konuştu.
Ziyaretin ardından Konyaspor Kulüp Başkanı Özgökçen, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'a üzerinde isminin yazılı olduğu 42 numaralı formayı hediye etti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”