Konyaspor Beşiktaş'ı 90'da yıktı!

 Konyaspor Beşiktaş'ı 90'da yıktı!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Beşiktaş'ı ağırlayan Konyaspor 90. dakikada Ahmed Hassan'ın kaydettiği golle karşılaşmadan galip ayrıldı.
Süper Lig'in 19. Haftasında sahasında Beşiktaş'ı ağırlayan Konyaspor 90. Dakikada Ahmed Hassan'ın attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazandı. 90 dakika boyunca oyundan kopmayan Konyaspor sonradan oyuna giren Ahmed Hassan'ın attığı golle karşılaşmadan galip ayrılmasını bildi.

 Golden sonra tribünlerde ve Konyaspor'lu oyuncularda çok büyük sevinç oluşurken golün sahibi Ahmed Hassan formayı çıkarttığı için sarı kart gördü.  

Konyaspor bu sonuçla ligde lider Trabzonspor ile puan farkını 7'ye düşürerek 2.sıradaki yerini korudu. Aldığı bu sonuçla birlikte tüm spor kamuoyunun takdirini toplayan Konyaspor buraya kadar gelmesinin tesadüf olmayışını herkese gösterdi.

Süper Lig'in 19. haftasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden ve ilk devreyi Trabzonspor'un 7 puan gerisinde 2. sırada kapatan Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut 90 dakika sonrası tribünleri tek tek gezdi, kendisine gösterilen sevgiye karşılık verdi.
 
Konyaspor, Süper Lig'in 19. haftasında ağırladığı Beşiktaş'ı Ahmed Hassan'ın 90'da attığı golle 1-0 mağlup etti. Sezonun flaş takımı olan Yeşil Beyazlılar, ilk yarıyı lider Trabzonspor'un 7 puan gerisinde 2. sırada tamamladı. Konyaspor'un tarihi başarısının en önemli kahramanlarından olan teknik direktör İlhan Palut, Konya ekibinin başında en yüksek puan ortalaması yakalayan teknik direktör olmayı başardı.
 
Maçın ardından konuşan Konyaspor Teknik Patronu İlhan Palut; ‘'Belki pozitif futbol adına kendi standartlarımızın çok üzerine çıkamadık ama takımımda 90+5'inci dakikaya kadar süre gelen bir arzu, istek ve mücadele vardı. Oyuncularımın bunun karşılığını son dakika golüyle de almasından mutlu olduk" açıklamasında bulundu.
Konyaspor-Beşiktaş maçının ardından mikrofonlara konuşan Konyaspor Başkanı Fatih Özgekçen; "Mücadele azminin bir sonucu olarak Konyaspor ikinci sırada, lidere 7 puan yakınlıkta, 3'üncü takımdan 6 puan uzakta ligin ilk yarısını sonlandırdı" diyerek burada olmalarının tesadüf olmadığına vurgu yaptı.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”