Konya Valisi Vahdettin Özkan göreve başladı

 Konya Valisi Vahdettin Özkan göreve başladı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:


   Konya Valiliğine atanan Vahdettin Özkan, görevine başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarıyla Kahramanmaraş Valiliğinden Konya Valiliğine atanan Özkan, Valilikte vali yardımcıları ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Özkan, atamasının herkes için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Özkan, kamu hizmetinin bir yerde bitip başka bir yerde başladığına işaret ederek, "Devletimizin hukuk sistemi içinde, ulusal düzeydeki stratejiler doğrultusunda ilimizde kamu hizmetlerinde iyileştirilmesi gereken alanları tespit etmek ve bunları el birliği ile yapma misyonunu ifa etmek üzere göreve başlamış olacağız. Bu görevi yaparken de elbette katılımcı bir anlayış ile mesai arkadaşlarımızla ve bütün Konyalı hemşehrilerimizle, kendilerine sunulacak hizmet nasıl olmalı sorusunu, kendilerine de sorarak o çerçevede bir hizmet sunum tarzını icra edeceğiz." diye konuştu.

Kendisini Konya'da görev yapacak olmasından ötürü şanslı hissettiğini belirten Özkan, "Böylesine güzide insanların olduğu, Hazreti Mevlana'nın bulunduğu, evliyanın, marifetin ve ilmin en fazla odaklandığı bir şehre hizmetkar olmanın gururunu, mutluluğunu yaşıyorum. Bu aynı zamanda bir sorumluluk da yüklüyor. İnşallah bu sorumluluğu bütün Konyalı hemşehrilerimizle, bu arif ve çalışkan insanlarla beraber yürüteceğiz." ifadesini kullandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”