Konya Valiliği açıkladı! 19 Ağustos'a kadar yasak

 Konya Valiliği açıkladı! 19 Ağustos'a kadar yasak

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya Valiliği, 5. İslami Dayanışma Oyunları nedeniyle 19 Ağustos'a kadar il merkezi ve ilçelerde İl Emniyet Müdürlüğü birimleri haricinde İnsansız Hava Araçları (Drone) uçuşlarının yasaklandığını duyurdu.
9-18 Ağustos 2022 tarihleri arasında Konya'da düzenlenecek 5. İslami Dayanışma Oyunlarının açılışı, bugün Konya'da gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak açılış programına dünyanın dört bir yanından konuklar katılacak.


KONYA'DA İHA UÇUŞLARI YASAKLANDI


Valilikten yapılan yazılı açıklama ise şöyle:


"9-18 Ağustos 2022 tarihleri arasında İlimizde düzenlenecek "Konya 2021 5. İslami Dayanışma Oyunları" esnasında alınacak emniyet tedbirlerinde herhangi bir güvenlik zaafiyetine sebebiyet verilmemesi amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü birimleri haricinde İnsansız Hava Araçları (Drone) ile yapılacak olan her türlü uçuş; 5542 Sayılı İl İdaresi Kanunu 11/C maddesi hükümlerine göre il merkez ilçelerimizde 08.08.2022 tarihinden 19.08.2022 tarinine kadar olan süre içerisinde yasaklanmıştır.”

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”