Konya Spor Lisesi Futbol Takımı Yarı Finalde

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya Spor Lisesi Futbol Takımı Yarı Finalde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen okullararası gençler futbol grup Karamanda yapıldı. Müsabakalarda  Konya'yı temsilen Konya Spor Lisesi yer aldı. İl şampiyonu olarak  Karaman'da yapılan grup müsabakalarına katılan Konya Spor Lisesi burada da büyük bir başarıya imza atarak  yarı finale yükseldi. Okullararası gençler futbol grup müsabakalarına 14 ilden, 7 kız ve 12 erkek takımı olmak üzere toplamda 342 sporcu katıldı. Üç gün süren maçlar Atatürk Spor Kompleksi Kemal Kaynaş Stadyumu ve Yunuskent Futbol Sahası'nda oynandı. Grup maçlarına Karaman'ın yanı sıra Adana, Antalya, Gaziantep, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Konya, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Denizli ve Kayseri illerinden katılan kız ve erkek takımları mücadele etti.   MAÇLARINI GOL YEMEDEN TAMAMLADI Konya Spor Lisesi ilk maçında Karaman Spor Lisesini ikinci maçında Hatay Arsus Anadolu Lisesini ve son olarak Adana Şehit Ahmet Mehmet Oruç Spor Lisesini  yenerek adını  Türkiye Şampiyonası yarı finaline yazdırdı. Konya Spor Lisesi oynadığı grup maçlarını kalesinde gol görmeden tamamlayarak ayrı bir başarıya da imza atmış oldu.   ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ Konya Spor Lisesi Okul Müdürü Veysel Dudu yakalanan başarıdan dolayı gururlu ve mutlu olduklarını ifade ederek: "  Türkiye Şampiyonasında Konya Spor Lisesi olarak yarı finale yükseldiğimiz için gururlu ve mutluyuz. Bu başarıyı bizlere yaşatan Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Hakan Ünal, Necati Tongarlak ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Kendileri ile gurur duyuyoruz ve başarılarının devamını diliyorum.''dedi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”