Konya Şehir Hastanesi'nde kan donduran olay!

  Konya Şehir Hastanesi'nde kan donduran olay!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Ekrem Karakaya'nın ölümünden yalnızca 6 gün sonra, Konya Şehir Hastanesi'nde MS hastası olan A. S. isimli polis memurunun hastane otoparkında cansız bedeninin bulunduğu öğrenildi. A. S.'nin ölüm sebebinin intihar mı yoksa cinayet mi olduğu bilinmezken, başhekimlik tarafından hastane çalışanlarına basına demeç verilmemesi konusunda sıkı talimat verildiği de iddia edildi.

POLİS MEMURU HASTANE OTOPARKINDA ÖLÜ BULUNDU


11 Temmuz 2022 tarihinde, Nevşehir Kozaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli A. S. adlı polis memuru, tedavi olmak için Konya Şehir Hastanesi'ne gitti. Multiple Skleroz (MS) hastası olan 40 yaşındaki polis memuru A.S.'nin, nöroloji servisinde tedavisine başlandı. Saat 15.00 sıralarında sigara içeceğini söyleyerek odasından ayrılan A.S.'nin yokluğu 18.00 sıralarında hemşireler tarafından fark edildi.


A. S.'yi odasında bulamayan hemşireler, ilk önce kaçtığından şüphelenerek güvenliğe haber verdi. Güvenlik görevlileri, kamera görüntülerini inceledi. A. S.'nin en son hastane otoparkına indiği ve kameralara tekrar yansımadığı tespit edildi. Bunun üzerine otoparka inen güvenlik görevlileri, polis memurunun araba içerisinde hareketsiz şekilde buldu. İlk müdahale için gelen sağlık görevlileri, polis memurunun başından vurulduğunu ve hayatını kaybettiğini tespit etti.


'YÖNETİMDEN ÇALIŞANLARA SIKI TALİMAT'


A.S.'nin ölüm sebebinin cinayet mi yoksa intihar mı olduğu bilinmiyor. Olay üzerine yönetimin, hastane çalışanlarına basına bir demeç verilmemesi konusunda sıkı talimatlar verdiği iddia edildi. Hayatını kaybeden polis memuru A. S., 13 Temmuz 2022 tarihinde Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bağlı İlbistan köyündeki Çamlık mezarlığında toprağa verildi. Ekrem Karakaya'nın öldürülmesi ve polis memurunun aynı hastanenin otoparkında ölü bulunması, akıllarda Konya Şehir Hastanesi'nde güvenlik zafiyeti ve ihmal bulunup bulunmadığıyla ilgili soru işareti yarattı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”