Konya'nın ilk ve en büyük FİAT özel servisi

  Konya'nın ilk ve en büyük FİAT özel servisi

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

KONFİAT
Yarım asrı bulan hizmet geçmişi ile uygun fiyat garantisi vererek hizmet veren Fiat Özel Servisi İşletme Sahibi Talha Altuntaş çalışmalarını anlattı.


Sektöre giriş hikayesini paylaşan Talha Altuntaş; "Lisans eğitimimi, Afyon Kocatepe Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği'nde tamamladım. Baba mesleğim olan bu işi ikinci kuşak olarak devam ettirmekteyim. Yani 50 senelik bir işin halihazırdaki temsilcisiyim. Kuruluş sürecinde 1000 metrekarede küçük bir ekiple başladığımız bu işte şu an daha büyük bir alanda Fiat markası bünyesinde eğitimlerini almış 30'dan fazla tekniker ve teknisyenlerle hizmet veriyoruz. Şu an da 2000 metre kapalı alan toplam 4000 metre karelik bir alanda çalışmaktayız. Bireysel müşterilerimizin yanı sıra şu an birçok filo, kurumsal firma ile de çalışmalarımız sürüyor. Poldem sigorta şirketimiz ile birçok sigorta şirketinin yetkili acenteliğini yapmaktayız” dedi




50 YILIN TECRÜBESİ


Servis çalışmaları hakkında konuşan Talha Altuntaş; "KONFİAT 2010 yılında kuruldu. 50 yılın tecrübesi ile Konya'nın ilk ve en büyük Fiat özel servisi olarak açıldı. Konya'da profesyonel hizmet veren bir firma yoktu. Deneyimli bir kadro ile bu sürece girdik. Şu an mekanik işlemler, araç yağ değişim, oto klima, fren sistemleri, rot balans ayarı, lastik değişimi, oto ekspertiz, kaporta, boya ve hasar danışmanlığı hizmetlerimiz bulunmaktadır. Garantili işçilik ve orijinal yedek parça, TSE 12047 hizmet yeterlilik belgeli tek markalı özel servisle çalışmalarımızı yürütmekteyiz” diye konuştu.





EN UYGUN FİYAT GARANTİSİ


Müşteri memnuniyetlerinden bahseden Talha Altuntaş; "Müşterilerimize profesyonel ekibimiz ve hizmetlerimiz ile en uygun fiyat fırsatı vererek hizmet sunuyoruz. Müşterilerimiz aldıkları hizmetten memnun oldukları için bir sorun yaşadıklarında ilk bize geliyorlar. Hizmetlerimizin bir yıl garantisi bulunmaktadır. Günlük olarak servisimize ortalama 35 araç giriş-çıkışı bulunmaktadır. Müşterilerimiz burada hizmet almaktan memnun ve mutlu oluyorlar.  Ayrıca müşterilerimize hizmet sonrası memnun olup olmadıklarını arayarak soruyoruz. Bizim için en önemli konu müşteri memnuniyetidir” dedi.



SEKTÖRDE ÖNCÜ BİR FİRMA


Hizmet anlamında genişlemeye gittiklerini ifade eden Talha Altuntaş; "Balans cihazımızı da bünyemize ekleyerek yakında hizmete gireceğiz. Alanımızı 500 metrekare büyüterek, 2500 metrekare kapalı alanda 3000 metrekarelik açık alanla toplam 5500 metrekare bir alanda yeni bir tesis oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”