Konya Musalla Bağları Emekli Lokali Kasım'da Açılacak

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları kapsamında Musalla Bağları Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma Namazı'nı Yeşil Camii'nde kılan Başkan Altay namaz sonrasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.   Selçuklu Belediyesi tarafından her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen Cuma buluşmaları devam ediyor. Hizmet kalitesine katkı sağlayan ve vatandaşların Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile görüşerek istek ve önerilerini ilettikleri buluşmalarının bu haftaki adresi Musalla Bağları Mahallesi oldu. Yeşil Camii'nde kılınan Cuma Namazının ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay, belediye hizmetleriyle ilgili olarak gelen istek ve önerileri dinledi. Programda Başkan Altay'a, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve Musalla Bağları Mahalle Muhtarı Şenay Çoban eşlik etti. Selçuklu halkına belediye hizmetlerini her alanda en iyi şekilde sunmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Altay, "Selçuklu' da belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Gelenekselleşen Cuma Buluşmaları ile gücümüzü aldığımız hemşerilerimizle, Selçuklu'nun geleceği için hasbihal ediyoruz. Bu buluşmalar yapılan hizmetlerin anlatılmasına ve hizmet planımızın şekillenmesine katkı sağlıyor” dedi. Selçuklu Belediyesi olarak altyapı, asfalt, imar, temizlik ve yeşil alan çalışmalarında önemli başarılar    yakaladıklarını ifade eden Başkan Altay,"Bu hizmetlerin yanında Selçuklu da her yaştan vatandaşımızın yararlanması amacıyla planladığımız sosyal ve spor tesisleri ile yaşam merkezlerini hayata geçirdik. İlçemize kazandırdığımız yüzme havuzları, tenis kortu, aile yaşam merkezler, emekli lokalleri ile de Selçuklu'nun yaşam kalitesine katkı sağladık” dedi. Selçuklu Belediyesi tarafından mahallede yapımı tamamlanan ve içersinde yeni muhtar ofisi ve emekli lokalinin de yer aldığı binada incelemelerde de bulunan Başkan Altay, "Nüfusun yoğun olduğu Musalla Bağları mahallemizde emeklilerimizden yoğun bir lokal talebi vardı. Biz de bu doğrultuda lokalimizin yapımına başladık ve inşaatını tamamladık. İnşallah kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”