Konya'dan dünya'ya açılan marka

  Konya'dan dünya'ya açılan marka

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

ADOLYA GROUP
Konya'da uzun zamandır hizmet veren ve yakın zamanda birçok farklı ülkede ismini duyacağımız Adolya Group Genel Müdürü Eren Çağrı Bayram çalışmaları hakkında İlgihaber'e konuştu.


Sektördeki faaliyetleri hakkında konuşan Eren Çağrı Bayram; "Annem İsmet Büyükbayraktar bu işin piri diyebilirim. 21 senedir bu anlamda çok güzel çalışmalara imza attı. Bende annemin tüm süreçlerinde, onunla birlikte olduğum için işi onun yanında öğrendim diyebilirim. İşleyiş sürecinde sektörümüz ile ilgili farklı ülkelerin çalışmalarını araştırırken keşfettiğimiz yeni nesil estetik çalışması ilgimizi çekti. Daha derin bir araştırma yaptık. Yeni nesil estetik çok yeni bir çalışma hatta sadece bizde olan bir çalışma diyebilirim” dedi.




"AMELİYAT OLMADAN İŞLEM YAPIYORUZ”



Cihazlar ve işlemler hakkında bilgi veren Eren Çağrı Bayram; "Burada ameliyat olmadan işlemler yapıyoruz. Bizim cihazlarımız doktorsal işlemler yapıyor. Liposuctıon yerine üretilmiş bir cihazımız var. İşlem öncesi ölçü alınıyor. Cihaz karbo ve kızılötesi tüpler ile çalışılıyor. Yağı parçalayıp idrar ile atılımını sağlıyor. İşlem sonrası kişi 6 cm incelmiş şekilde gidiyor. Botoks işlemlerinde ise kişi tercihen hızlı ve geçici isterse farklı kurumlarda bunu yaptırıyor. Normalde bu hızlı işlemlerde kas durdurma yapılır. Bizim yaptığımız ise, kası olabildiğince hızlı çalıştırarak tekrar eski canlılığına getirmek. Bu kalıcı bir işlemdir. Haricindeki işlemlerimiz yüz ovali toparlama, gıdı toparlama, kırışıklık tedavisi, zararsız doku beni tedavisi, jilet izi tedavisidir” diye konuştu.



DERMAPEN BİR İŞLEM DEĞİLDİR


Dermapen uygulaması hakkında bilgi veren Eren Çağrı Bayram; "Dermapen bir işlem değildir. Bu bir cihaz adıdır. Gerçekten uygun ellerde kullanılması gereklidir. İnternet üzerinde "Klinik Bul'a” baktığınız zaman dermapen özel sayfasına girince sadece Adolya'yı gösterir. Dermapen doğru yapıldığı takdirde tek seans yeterli olur. Artık yanlış işlemler ile deri üst kısmınıza zarar vermeyi bırakın. Mutlaka lazer cihazlarında FDA onayı görmeyi isteyin. Onay olmayan cihazlarla işleme girildiği takdirde radyasyon alınır ve bu kanserojendir. Kılı koparır ama kökte kalır bu işlemde sürekli devam eder. Bizim cihazımız kıl kökü tedavisidir. Biz seanslarımızda altı seans sonu bitiş garantisi veriyoruz. Herkesin anatomisi farklıdır. Bu seansların bitişi yani altı seans sonu bazılarının işleminin devam etmesi gerekiyor. Bu süreç kimilerinde on seansı bulabiliyor. Ayrıca cilt işlemlerinde iyileşme süreci ile ilgili hastalarımızdan görüntü istiyoruz. Aksi durumda müdahale edebilelim diye. Ayrıca 7-24 danışanlarımız bize ulaşılabilir” ifadelerini kullandı.


YAKINDA KATAR ŞUBESİ


Katar ile görüşmelerinin olduğunu söyleyen Eren Çağrı Bayram; "Yakın zamanda merkezimiz hakkında Katar ile görüşmelerimiz oldu. Onlarında bizden belirli talepleri var. Bunlarla ilgili karşılıklı görüşerek Ağustos sonunda anlaşmamız netleşecek. Katar'daki yerimize, ekibimiz Türkiye'den gidecek. Uluslararası uzmanlığını almış kişilerden oluşan, genel müdür, uzmanlar, diyetisyenimiz bu ekipte yer alacak.Ayrıca Katar sonrası da farklı ülkeler ile anlaşma düşüncemiz var”dedi.


Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”