Konya’da otomobil kamyona ok gibi saplandı: 1 ölü, 3 yaralı

 Konya’da otomobil kamyona ok gibi saplandı: 1 ölü, 3 yaralı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya – Ankara yolunda otomobil, önünde seyreden kamyona arkadan çarptı. Kasanın altına giren otomobildeki sürücü Mehmet Bulut öldü, 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Mehmet Bulut yönetimindeki 34 CEE 602 plakalı otomobil, Konya-Ankara kara yolunun 170. kilometresinde R. B. yönetimindeki 41 AGF 059 plakalı kamyona arkadan çarptı.


Kamyon kasasının altına giren otomobilin sürücüsü ve 3 kişi araçta sıkıştı. Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, sürücü Mehmet Bulut'un kaza yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.




Otomobildeki
Mahsun Bati, M. B. ve R. B. yaralandı. Sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerince çıkarılan yaralılar, Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi ile Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Sağlık durumu ciddiyetini koruyan
Mahsun Bati, Konya'ya sevk edildi. Kamyon sürücüsü ekiplerce gözaltına alındı. Kaza nedeniyle Konya-Ankara kara yolunda ulaşım bir süre tek şeritten sağlandı.


Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”