Konya'da Hayırsever Hanımlar Düzenlenen Özel Programda Bir Araya Geldiler.

 Konya'da Hayırsever Hanımlar Düzenlenen Özel Programda Bir Araya Geldiler.

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Gönül Bağı Kız Çocuklarını Koruma Derneği ile Gönül Elçileri Gurubu tarafından ortaklaşa düzenlenen kermes ve konser etkinliği hayırda yarışan kadınları buluşturdu.
Gönül Bağı Kız Çocuklarını Koruma Derneği ile Gönül Elçileri Gurubu tarafından ortaklaşa düzenlenen kermes ve konser etkinliği hayırda yarışan kadınları buluşturdu.

Gönül Elçileri ve Gönül Bağı kız çocukları koruma derneğinin ortaklasa düzenlemiş olduğu kadınlar gününde konyamızın güzel  sesi Özenir Asmacık sahne alırken hoş sohbetiyle İkbal Gürpınar yüreklere dokundu. 


Bu muhtesem program da gönüllü olarak sunumları Neslişah Tongur hanımefendi yaparken gönül bağı kız çocukları derneği başkanı Şeyma Biçer ve Gönül Elçileri gurubu başkanı Hadiye Biçer, Başkan yardımcısı Aysegül Sağır ,Hilal Şık programa  desteklerinden dolayı sponsorlara çeşitli hediyeler takdim ettiler.




Geliri, Gönül Bağı Kız Çocuklarını Koruma Derneği himayesinde bulunan 94 kız çocuğunun ihtiyaçları için kullanılacak etkinliğe ilgi oldukça yoğundu.İkbal Gürpınar'ın sohbeti  ve  Yerel sanatçı Özenir Asmacık'ın şarkılarıyla  güzel bir gün geçirmenin mutluluğu yaşandı.



Gönül Bağı Kız Çocuklarını Koruma Derneği Başkanı Şeyma Biçer ile Gönül Elçileri Gurubu Başkanları Hadiye Biçer ile Ayşegül Sağır, yaptıkları konuşmada şu ifadelere yer verdi: ‘Yarınlarımızın geleceği çocuklarımıza sahip çıkmak toplum olarak hepimizin asli görevleri arasındadır. Şayet bizler bu çocuklarımızın sorunları ile ilgilenmez, onları mutlu etmez isek bunun hesabını iki cihanda da veremeyiz. Yarınlarımıza ışık tutmak için ellerimizi hem taşın altına koyduk hem de şefkatimizi bu güzel yavrularımızın saç tellerine dokundurduk Bu vesile ile emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ediyoruz' şeklinde ifade ettiler.


Ayrıca Gönül Bağı kız çoçukları koruma derneği başkanı Şeyma Biçer ve Gönül Elçileri gurubu başkanı Hadiye Biçer bizatihi yoğun emek harcayarak programın gerçekleşmesini sağlayan  Ayşegül Sağır, Nurgül Boysan,Hilal Şık, Tuğba Akdeniz, Sevim Koca, Nesibe Taşpınar, Zübeyde Türk,Fadime Yalçın, Havvanur Diznay, Fatma Kozan, Havvanur Binici hanımefendilere  katkılarından için  İlkbal Gürpınar, Özenir Asmacık ve  Ayşe Neslişah tongur hanıma emeklerinden dolayı ve misafirperverliklerinden ötürü Baykara Gold yönetimi ve ekibine de teşekkür ettiler.




 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”