Konya'da apartman görevlisini öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

 Konya'da apartman görevlisini öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya'da apartman görevlisini öldüren zanlı adliyeye sevk edildi
Konya'da tartıştığı apartman görevlisini bıçakla öldüren zanlı adliyeye sevk edildi
- Apartman görevlisinin bıçaklanma anı ile markete yaralı halde sığındığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı


 Konya'nın merkez Karatay ilçesinde tartıştığı apartman görevlisini bıçakla öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı, adliyeye sevk edildi.

Erenler Mahallesi'ndeki bir sitede, çizilen otomobiline göz kulak olmadığı iddiasıyla tartıştığı apartman görevlisi Adem Topbaş'ı (24) bıçakla öldüren katil zanlısı Ahmet Ü'nün (32) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlının polisteki ifadesinde, "Otomobilim daha önce de çizildi. Bunun üzerine apartman görevlisi Topbaş'tan aracı sürekli kontrol etmesini ve kimin çizdiğini bulmasını istedim. Topbaş, 'Bu benim görevim değil' diyerek tepki gösterdi. Olay günü yine otomobilim çizilince güvenlik kamerasından kimin çizdiğini bulmak istedim. Bodrum katta tartışırken Topbaş bıçak çekti. Kavga esnasında yere düşen bıçağı alıp ona doğru savurdum." dediği öğrenildi.

Öte yandan apartman görevlisinin bıçaklanma anı ve markete sığındığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde, apartmanın bodrumuna inen şüphelinin, tartıştığı Topbaş'ı bıçakladığı görülüyor. Diğer görüntüde bıçaklandıktan sonra yaralı halde apartmanın altındaki markete giren Topbaş'ın kanlar içinde yere yığıldığı, arkasından markete giren şüpheli Ahmet Ü'nün de Topbaş'ın üzerine çıkarak, bıçaklamaya çalıştığı görülüyor.

Görüntülerde, market görevlisinin, şüpheli Ahmet Ü'yü Topbaş'ın üzerinden alarak uzaklaştırması da yer alıyor.

- Olay

Merkez Karatay ilçesi Erenler Mahallesi'ndeki sitede oturan Ahmet Ü, dün akşam saatlerinde otoparkta duran otomobilinin çizilmesini gerekçe göstererek, apartman görevlisi Adem Topbaş ile tartışmaya başlamış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ahmet Ü. bıçakla Topbaş'ı yaralamış, 112 Acil Servis ekiplerince Konya Şehir Hastanesine kaldırılan Topbaş, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Zanlı da olaydan kısa bir süre sonra gözaltına alınmıştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”