KONYA BÜYÜKŞEHİR VOLEYBOLDA ADINI PLAY-OFF’LARA YAZDIRDI

 KONYA BÜYÜKŞEHİR VOLEYBOLDA ADINI PLAY-OFF’LARA YAZDIRDI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Lig’de mücadele veren Konya Büyükşehir Belediyespor, normal sezonu 19 puanla ikinci sırada tamamlayarak 1. Lig’e yükselme yolunda play-off oynama hakkı kazandı.

Konya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, yoluna play-off'larla devam edecek. Türkiye Voleybol Erkekler 2.Lig'de 2022-2023 sezonu noktalandı. 8 grupta 6'şar takımın mücadele ettiği ligde 4. grupta yer alan Konya Büyükşehir Belediyespor, normal sezonu 7 galibiyet, 3 yenilgi, 19 puanla ikinci sırada tamamladı. Sarı-siyahlılar bu sonuçla play-off yarı final grubunda mücadele etmeye hak kazandı. Play-off yarı final grubu maçları 14-15-16 Mart tarihleri arasında Çorum'da yapılacak
.


Konya Büyükşehir Belediyespor, 4 grupta 4'er takımın yer alacağı yarı final etabın A grubunda; Fenerbahçe, Siirt Belediyespor ve Kilis Gençlik ile karşı karşıya gelecek. Yarı final maçları sonunda ilk ikiye giren 8 takım final grubuna adını yazdırmaya çalışacak. Bir üst lige giden takımların belirleneceği final maçları ise 21-22-23 Mart tarihlerinde yine Çorum'da oynanacak.


LİGİN EN GENÇ TAKIMLARINDAN Bu arada ‘Türkiye'nin Güçlü Altyapı' parolasıyla Türk sporuna önemli anlamda katkı sağlayan Konya Büyükşehir Belediyespor, ligin en genç takımları arasında yer alıyor. Play-off'a katılmaya hak kazanan sarı-siyahlılarının yaş ortalaması 18.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”