KARATAY, TÜRKİYE KICK BOKS TURNUVASI’NDAN 3 MADALYAYLA DÖNDÜ

 KARATAY, TÜRKİYE KICK BOKS TURNUVASI’NDAN 3 MADALYAYLA DÖNDÜ

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Karatay Belediyesi Spor Kulübü, 22-29 Ocak tarihleri arasında Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda 1 altın, 1 gümüş ve 1 de bronz madalya alarak turnuvada önemli bir başarıya imza attı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu'nda yapılan Türkiye Kick Boks Turnuvası tamamlandı. 8 binin üzerinde sporcu, 2 bin antrenör, hakem ve idarecilerin katıldığı şampiyonada birincilik elde eden sporcular milli takıma seçildi.



KARATAY KICK BOKS TAKIMI'NDAN ÖNEMLİ BAŞARILAR
Karatay Belediyesi Spor Kulübü Kick Boks Takımı da söz konusu turnuvada önemli mücadeleler vererek adından söz ettirmeyi başardı.
Buna göre; Yıldızlar 37 kilogram Light kategorisinde 27 sporcuyla birlikte mücadele veren Ahmet Hakan Göksel büyük bir başarı elde ederek Türkiye 1'ncisi oldu ve altın madalya kazandı. Büyükler +70 kilogram Full Contact kategorisinde 5 sporcuyla birlikte yarışan Rana Mihçen Kasalak Türkiye 2'ncisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Yine Karatay Belediyesi
Spor Kulübü Kick Boks Takımı'ndan Ahmet Hakan Göksel ise Yıldızlar 37 kilogram Point Fighting kategorisinde Türkiye 3'ncüsü oldu. Ahmet Hakan Göksel, 31 sporcu arasında elde ettiği bu başarıyla bronz madalya kazandı.


GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, turnuvadan madalyalarla dönen kulüp sporcularını ve antrenörlerini tebrik etti. Başkan Hasan Kılca, gençleri hem Konya sporuna hem ülke sporuna hazırlamak adına gayretlerinin sürdüğünü söyledi. Hasan Kılca; "Kulübümüz bünyesindeki sporcularımız, katıldıkları tüm şampiyona ve turnuvalarda bizleri gururlandırıyorlar. Bizler de gençlerimize sonuna kadar inanıyoruz ve onların ülkemizi başarıyla temsil etmeleri için kendilerine gereken her türlü imkânı sağlıyoruz. Şanlıurfa'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda mücadele eden ve başarı elde
eden tüm kardeşlerimizi, kulüp yöneticilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”