Karatay Termal Tatil Köyünün Açılışı Bugün Yapıldı

 Karatay Termal Tatil Köyünün Açılışı Bugün Yapıldı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:


Konya'da Karatay Belediyesi tarafından yaptırılan termal tatil köyü hizmete açıldı.
İnanç turizminden sonra sağlık turizminde de söz sahibi olmak isteyen Konya'a hizmet vermeye başlayan Karatay Termal Tatil Köyü'nün, bölgeyi şifa dağıtan bir merkez haline getirmesi hedefleniyor.
İsmil Mahallesi'nde 110 bin metrekare alanda, 7 bloktan oluşan 112 villa konseptiyle konforlu bir dinlenme imkanı sunan tatil köyünde, pandemi kurallarına da hassasiyetle uyuluyor.
"Kovid-19 Güvenli Hizmet Belgesi" ile hizmet veren tatil köyünde, şifa bulmak için gelenlerin ateş ölçümleri ve oda temizlikleri titizlikle yapılıyor.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, termal suyun mineralizasyon bakımından 3 bin 100 seviyesinde olduğunu söyledi.
Kılca, İstanbul Teknik Üniversitesinin analizlerine göre termal suyun şifa kaynağı olduğuna değinerek, romatizmal hastalıklar başta olmak üzere, ağrılara ve cilt rahatsızlıklarına iyi geldiğini ifade etti.
Konya'ya yeni bir cazibe merkezi kazandırmanın mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduklarını belirten Kılca, şunları kaydetti:
"Karatay Termal Tatil Köyü'müzün, bölgenin sağlık turizmine yönelik önemli bir eksikliği gidereceğine inanıyorum. Tesislerimizde bay ve bayanlar için ayrı ayrı havuzlarımız, spor sahaları, oyun parkları, kafeteryası ve market gibi birçok sosyal alanlarıyla adeta bir yaşam merkezi inşa ettik. Konya'mız, sağlık turizminde artık çok daha iddialı. Tüm Türkiye'yi, bütün vatandaşlarımızı şifa bulmak için Konya'ya, Karatay Termal Tatil Köyü'müze bekliyoruz."
 
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”