KARATAY’DA “AİLE-EĞİTİMCİ BULUŞMALARI” BAŞLIYOR

 KARATAY’DA “AİLE-EĞİTİMCİ BULUŞMALARI” BAŞLIYOR

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Karatay Belediyesi, Karatay Kent Konseyi ve Karatay Kadın Meclisi işbirliğiyle hazırlanan “Aile-Eğitimci Buluşmaları” seminerleri başlıyor.
Karatay Belediyesi, Karatay Kent Konseyi ve Karatay Kadın Meclisi işbirliğiyle
hazırlanan "Aile-Eğitimci Buluşmaları” seminerleri başlıyor. Seminerler; aile
kurumunun güçlendirilmesi, mutlu aile ortamının sağlanması ve çocukların böyle
ortamlarda büyümesine katkıda bulunulması amacıyla düzenlenecek. Programların
ilk ise 19 Şubat Cumartesi günü saat 19:00'da Karatay Belediyesi Aziziye Kültür
Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Karatay Belediyesi, Karatay Kent Konseyi ve Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliği ile hazırlanan "Aile-Eğitimci Buluşmaları” seminerleri başlıyor. Seminerlerin tamamı ücretsiz ve sertifikalı olacak. Seminerlere katılmak isteyen vatandaşlar, http://aile-egitim.karatay.bel.tr adresine girerek başvuru yapabilecekler.

Aile kurumunun daha da güçlendirilmesi, mutlu ve sağlıklı bir aile ortamının sağlanması ve çocukların böyle ortamlarda büyümesine katkıda bulunulmasına yönelik olarak düzenlenecek seminerlerin ilki, 19 Şubat Cumartesi günü saat 19:00'da Aziziye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Doç. Dr. Bengü Türkoğlu'nun konuşmacı olarak katılacağı programda Türkoğlu, katılımcılara "Mutlu ve Başarılı Çocuklar Yetiştirmek” konu başlığı altında bilgi birikim ve paylaşımlarını aktaracak.

SEMİNERLERİMİZ AİLE DEĞERLERİMİZE KATKI SAĞLAYACAK
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada tüm
vatandaşları programlarına katılmaya davet etti.

Toplumun en önemli kurumu olan aileye ve değerlerimize katkı sağlayacak yeni bir
seminer dizisiyle vatandaşların sosyal yaşamlarına dokunmak istediklerini söyleyen Başkan Hasan Kılca, "Belediye olarak aileye kurumuna büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz
dönemlerde ‘Sağlıklı İletişim Mutlu Aile Okulu' adıyla seminerler düzenlemiştik. Bu seminerimiz hemşehrilerimizden büyük ilgi görmüştü. Şimdi de Karatay Kent Konseyimiz ve Kadın Meclisimiz ile birlikte düzenlediğimiz yeni bir projenin daha startını veriyoruz. ‘Aile-Eğitimci Buluşmaları' ana temasıyla hazırladığımız seminer zincirimizle aile yapısının güçlenmesine katkı sunmak istiyoruz. Çünkü aile yapısı güçlü olan bir toplum geleceğe de umutla bakar. Aile ve diğer bütün değerlerimizde önemli bir farkındalık oluşturmasını hedeflediğimiz seminerlerimize hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

Karatay Belediyesi Aziziye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek seminerler, tarihleri ve
konuşmacıları ise sırasıyla şöyle; 19 Şubat 2022 Cumartesi Saat 19:00 Doç. Dr. Bengü
Türkoğlu; "Mutlu ve Başarılı Çocuklar Yetiştirmek”, 26 Şubat 2022 Cumartesi Saat 19:00 Uzm. Şükran Evirgen "Aile İçi İletişimi Güçlendirmek”, 12 Mart 2022 Cumartesi Saat 19:00 Uzm. Özge Selçuk Bozkurt, "Çocuğu Hayat Hazırlamak” ve 26 Mart 2022 Cumartesi 19:00 Prof. Dr. Belma Tuğrul, "Çocuğu Oyunlarla Güçlendiren Ebeveyn.”

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”