Karatay Belediyespor Kulübü, Geleceğin Sporcularını Yetiştiriyor

 Karatay Belediyespor Kulübü, Geleceğin Sporcularını Yetiştiriyor

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Karatay Belediyespor Kulübünde yeni koranavirüs salgını tedbirleri çerçevesinde halen 5 branşta çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Karatay Belediyespor Kulübünün, yaşanan yeni koranavirüs salgını tedbirleri çerçevesinde 5 branşta çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Karatay Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Konyalı milli sporcunun yetişmesi için kulüp çatısı altında kısa sürede önemli mesafe kat edildiği kaydedildi.

Karatay Belediyesi tarafından yeniden canlandırılan Karatay Belediyespor Kulübü'nde çocuk ve gençlerin boş vakitlerinde spor yapmalarının ve gençlerin yetenekli olduğu branşlarda kendilerini geliştirmelerinin amaçlandığı ifade edilen açıklamada, kulübün tekvando, voleybol, kick boks, jimnastik ve güreş branşlarında faaliyet gösterdiği bildirildi.


Açıklamada, toplamda 181 sporcunun bulunduğu Karatay Belediyespor Kulübü'nde, alanında uzman ve başarılı hocalar eşliğinde müsabakalarda madalyaya uzanacak sporcular yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ilçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, "Sporu çocuklarımıza sevdirmeye ve hangi alanda spor yapmak istiyorlarsa yavrularımız için bütün imkânlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı

Başkan Kılca, şunları kaydetti:

"Aradan çok kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen milli sporcular seviyesinde çocuklarımızın yetişmesine katkı sunmanın mutluluğu içerisindeyiz. Birçok branşta hizmet veren kulübümüz, pandemi dolasıyla şu anda 5 branşla çalışma yapıyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimiz, onların eğitimi ve gelişmesine yönelik daha birçok projeyi bir bir hayata geçireceğiz. Hedefimiz, ilçemizde sporu çocuklarımıza sevdirmeye ve hangi spor branşında ilerlemek isterlerse onların yanında olmaya devam etmektir." 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”