KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA, 3 YILINI DEĞERLENDİRDİ

 KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA, 3 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Karatay Belediye Başkanlığı görevinde üçüncü yılını tamamlayan Hasan Kılca, bu süreçte ilçe genelinde yapılan hizmetleri ve belediyenin yeni dönem planlamalarını düzenlediği basın toplantısında anlattı. Kılca, yaptıkları çalışmaları başlıklar halinde basın mensuplarıyla paylaştı.

Celalettin Karatay Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen basın toplantısına basın meslek kurum ile kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, Konya'da yayın yapan gazete, televizyon, radyo ve dergilerin genel yayın yönetmenleri, yazı işleri ve haber müdürleri ile ulusal gazete ve televizyonların il temsilcilerinin yanı sıra Karatay Belediyesi Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

     KARATAY; BİRLİK, BERABERLİK, KARDEŞLİK VE HOŞGÖRÜNÜN ADIDIR
Karatay Belediyesi tarafından üç yıllık süreçte hayata geçirilen proje ve hizmetlerin anlatıldığı tanıtım videolarının da yer aldığı programda Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay'ın Konya ve ülkemiz için taşıdığı öneme vurgu yaptı.


Başkan Hasan Kılca, "Konya'mızın güzide ilçesi Karatay'ımız, İslam iklimiyle bereketlenmiş bu topraklarda yaşayan gönüller ve aşıklar sultanı Hazreti Mevlana'yı, Şems-i Tebrizi'yi bağrına basan kutlu bir ilçedir. Karatay, aynı zamanda birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve hoşgörünün adıdır. Karatay, sahip olduğu camiler, hanların yanı sıra medreselerinde, eğitim ve ilim merkezlerinden yetişen alimleriyle de tarihin her dönemine ışık tutmuş, bu toprakları imar, inşa ve ihya etmiştir. Bizler de; ecdadımızdan aldığımız bu ilhamla; kadim bir mirasa ve eşi benzeri olmayan zenginliklere sahip Karatay'ımızdaki bütün hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırmak, mutluluklarına mutluluk katmak ve insanımıza dokunmak için çalışıyoruz. Biz geçtiğimiz 3 yıl boyunca, ‘İki günü birbirine eşit olan ziyandadır' anlayışıyla Karatay'ımızda çalışmalarımızı, projelerimizi ve yatırımlarımızı her geçen gün artırdık. Belirlediğimiz hedeflere vaktinden önce ulaştık ve hemen akabinde yeni hedefler belirledik. Bu hedeflerimize de emin adımlarla yürüyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”