KAMBOÇYALI BAKANDAN UĞUR İBRAHİM ALTAY'A ZİYARET

 KAMBOÇYALI BAKANDAN UĞUR İBRAHİM ALTAY'A ZİYARET

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kamboçya'nın Müslümanlardan Sorumlu Kıdemli Bakanı Othsman Hassan ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kamboçya'nın Müslümanlardan Sorumlu Kıdemli Bakanı Othsman Hassan ve beraberindeki heyeti kabul etti. 

Hassan, Büyükşehir Belediyesinde gerçekleşen ziyarette, Konya'nın eğitim ve ekonomide gelişmiş bir şehir olduğunu belirtti.

Konya'da olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Hassan, "Konya'da Kamboçyalı öğrenciler var. İnşallah gelecek senelerde sayılarının artmasını temenni ediyoruz. Konya'yı, Kamboçya'da bir şehre kardeş şehir olarak görmek isteriz." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da Kamboçya'da bir şehirle kardeşlik ilişkisi yürütmeyi arzu ettiklerini kaydederek, "Kamboçya'da birlikte yapabileceğimiz işler konusunda da iş birliğimizi geliştirebiliriz. Konya'ya Kamboçyalı daha fazla sayıda öğrenci bekliyoruz." ifadesini kullandı.

Altay, Uluslararası İslam Sanatları Yarışması kapsamında Kamboçya'dan hat, tezhip, minyatür ve çini sanatçılarını da yarışmaya katılmaya davet etti.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”