Kaliteli bakım, mükemmel hizmet

  Kaliteli bakım, mükemmel hizmet

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Doktorun yeri araç uygulama merkezi
Oto bakım sektöründe en iyisi olma yolunda ilerleyen Doktorun Yeri Araç Uygulama Merkezi'nin çalışmalarını İşletme Sahibi Ali Erdem anlattı.




Sektöre giriş hikayesini anlatan Ali Erdem; "1983 Konya doğumluyum, evli ve iki çocuk babasıyım. 2006 yılında araç bakım sektörüne giriş yaptım. Mesleğimde temelleri sağlam oluşturarak sürekli kendimi yenileyerek eğitimlere katıldım. Sekiz yıl aynı sektörde sadece iki iş yeri değiştirdim. Ve artık bazı şeylerin vaktinin geldiğini düşündüm. 2015 yılında da şu anki hizmet verdiğimiz Karatay Sanayi'ndeki iş yerimizi hizmete açtık” dedi.




A'DAN Z'YE BAKIM HİZMETİ               



Hizmetlerinden bahseden Ali Erdem; "Hizmetlerimiz detaylı iç temizlik, pasta cila çizik giderme, boya koruma, nano boya koruma, seramik kaplama, şeffaf koruma filmi, ozonla sterilizasyon, jant temizliği, motor temizliği ve koruma, şeffaf koruma filmi, cam filmi, lokal boyama işlemleri, tampon tamiri ve boyama, araç içi bozulan tuşların restoresi, deri koltuk boyama hizmeti, direksiyon boyama ve restorasyon yani aracın A'dan Z'ye tüm onarım ve bakım işlemlerini yapıyoruz. "Doktorun Yeri" olarak, lider gösterilen oto kuaför sektöründe kaliteden ödün vermeden, teknolojik makinelerle temizleyici sıvılarla araçları ilk günkü gibi tertemiz yaparak teslim etmekteyiz. Müşterimizin araçlarında tüm uygulamalarımızda peyzaj mimarisinde kabul görmüş ürünleri kullanarak Konya ve Türkiye'deki en verimli oto kuaför hizmetlerinden birini sunmaktayız” ifadelerini kullandı.



MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖNCELİĞİMİZ


Müşteri memnuniyetleri hakkında konuşan Ali Erdem; "Müşterilerimizin bizi tercih etme sebebi sürekli olarak çözüm odaklı çalışmamızdandır. Müşterinin şikayet ve isteklerini eksiksiz olarak yerine getirmemiz memnuniyet oluşturuyor. Her memnuniyet de yeni bir müşteriyi getiriyor” diye konuştu.


RÖPORTAJ TÜRKAN YILMAZ




 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”