MÜSİAD Konya şube Başkanı Kağnıcı’dan Muhammet Babur’a ziyaret.

 MÜSİAD  Konya şube Başkanı Kağnıcı’dan Muhammet Babur’a ziyaret.

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

 
MÜSİAD  Konya şube Başkanı Kağnıcı'dan Muhammet Babur'a ziyaret.
Kağnıcı; "Millet olarak zorlukları aşacak güçteyiz”

Konya MÜSİAD Başkanı Mehmet Hilmi Kağnıcı, "Dünya'da ve ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntı ve pandemi neticesinde ortaya çıkan zorlukları millet olarak aşacak güçte ve kuvvetteyiz” dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mehmet Hilmi Kağnıcı ve yönetim kurulu üyeleri, teknoloji ve medya sektöründe hizmet sunan Müsiad üyesi Muhammet Babur'u ziyaret etti.

Dövizde yaşanan dalgalanma, ham madde fiyatlarındaki artış ve enflasyon ile ilgili sanayicilerin yaşadığı sıkıntıların dile getirildiği ziyarette başkan Mehmet Hilmi Kağnıcı, "Belirli zamanlarda üyelerimizi ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ülkemizde ve dünyada ekonomik anlamda ciddi bir  sıkıntı mevcut. Ama hepimiz aynı geminin içerisindeyiz. Millet olarak bizler bu sıkıntıları da atlatacak güçte ve kuvvetteyiz. Önemli olan her zaman olduğu gibi birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Sanayici esnafımızın yaşadığı sorunlara vakıfız. Türkiye büyük ve güçlü bir ülke. İnşallah hep birlikte bulunduğumuz gemiyi sağ salim karaya indireceğiz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Babur Elektronik, ilgi medya reklam ajansı ve ilgihaber.com internet gazetesi şirketlerinin sahibi Muhammet Babur, "Başkanımın dediği gibi bizlerde aynı gemideyiz. Bizler gemiyi terk eden değil yeniden imar edenlerden olacağız inşallah. Sanayici ya da esnaf olarak bizim üzerimize düşen ne ise onu yapmaya hazırız. Fakat gerek kullanılan malzemelere gelen zamlar, gerek elektrik, doğalgaz ve benzeri giderlere yönelik bir önlem alınması gerekir. Aksi halde üretime yönelik faaliyetler sekteye uğrar. Bu da ülkemiz adına önemli kayıplara yol açar. Temennimiz yarınlara daha iyi bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”