“Herkes benim nasıl bir futbolcu olduğumu görecek”

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Everton'ın yeni golcüsü Cenk Tosun, Teknik Direktör Sam Allardyce'in kendisini çok istemesinin transfer olmasında büyük rol oynadığını açıkladı. Tosun ayrıca, "Herkes benim nasıl bir futbolcu olduğumu görecek” dedi.

Beşiktaş'tan İngiliz ekiplerinden Everton'a transfer olan milli futbolcu Cenk Tosun, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Everton'a transfer olduğu için mutlu olduğunu söyleyen Tosun, "Artık her şey tamamlandı. Everton'da bir an önce oynayabilmek için çok heyecanlıyım. Everton çok büyük bir tarihe ve kültüre sahip. Teknik direktör ve kulüp beni çok istedi. Bu yüzden buraya geldim” ifadelerini kullandı.



"HERKES BENİM NASIL BİR FUTBOLCU OLDUĞUMU GÖRECEK”

Kariyerinde yetenekleri sayesinde bir yerlere geldiğini vurgulayan Cenk Tosun, "Herkes benim nasıl bir futbolcu olduğumu görecek. Ben de Everton ve Premier Lig için iyi bir futbolcu olduğumu göstereceğim. Güçlü yanım fiziksel dayanıklılığımdır. Herkes biliyor ki Premier Lig güce dayanan bir lig. İki ayağımı da aynı şekilde kullanabiliyorum. Ceza alanında iyi bir golcü olduğumu düşünüyorum” şeklinde konuştu.



"ROONEY'DEN BİR ŞEYLER ÖĞRENMEK İÇİN HEYECANLIYIM”

Teknik Direktör Sam Allardyce'in kendisini çok istemesinin gelmesinde büyük rol oynadığını belirten milli futbolcu, "Everton maçlarını her zaman izlerim. Everton'da büyük oyuncular var. İnşallah bana asist yaparlar. Onlarla oynamak ve Rooney'den bir şeyler öğrenmek için heyecanlıyım” diye konuştu.

(İHA)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”