Haftalık burç yorumları (23 Mayıs-29 Mayıs 2022)

 Haftalık burç yorumları (23 Mayıs-29 Mayıs 2022)

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Bu hafta Merkür Retro'su burç değiştirdi. İkizler burcunda gerileyen Merkür, Boğa burcuna geçiş yaptı. 23-29 Mayıs haftalık burç yorumlarında bunun etkilerini göreceğiz.

BU HAFTA NELER OLACAK?

Geçmiş tecrübelerinizden yararlanmanız gereken özel bir süreçten geçmektesiniz. İsimler değişebilir ama konular aynı olabilir. Geçmişte sizi üzen konulara benzer konularsa, denesem ne olur ki demeyin üzülürsünüz. Ya da geçmişteki sizi mutlu eden bir tecrübeye benzer bir konu yaşıyorsanız o zaman şunu söyleyebilirim, haritanız bu dönemi destekliyordur korkmadan ilerleyebilirsiniz.

Bu hafta denizciler ve gemi yolculuğu yapanlar dikkatli olmalı, göçmenlerle ilgili pek çok haber gündemimizde olabilir. Özellikle dünya çapında kaçak göçlere çok dikkat edilmesi gereken özel bir hafta, çünkü denizlerden gelebilecek sıkıntılar söz konusu olabilir.

Hafta sonuna doğru boğazları etkileyen önemli gemi geçişlerinin sıkıntısı ya da boğazların içinde bulunduğu riskler, kirlilik dâhil, çok dikkatli olunmalı.

Dünya çapında askeri hareketlenmelerin oldukça artış yapacağı bir haftaya girdiğimizin de altını çizmek istiyorum. Hafta ortasında gerçekleşecek Koç burcundaki stelyum pek çok ülkeyi etkileyebilir. Mars'ın hafta başındaki Scheat yıldızı etkisiyle içsel anlamda psikolojisi bozuk kişilerin silahlanmaları, tehdit eden kişilere karşı kadınlarımızı ve çocuklarımızı korumalı, askeriyede nöbet bekleyen askerlerin silahlarını değiştirirken temkinli adımlar atması için kontroller mutlaka yapılmalı gibi görünüyor. Sisler, ilaçlar ve gazlardan gelebilecek zararlara karşı da temkinli olunmalı. Toprak hareketleri,

Peki, nasıl bir ruh halinde olacağız. Hafta başında daha kaderci ancak hafta ortasından sonra risk almaktan korkmadan, sonunu düşünmeden, kimsenin kimseye tahammülü olmadığı olaylar ve konular yaşanacak gibi görünüyor. Merkür gezegeni Retro biliyorsunuz daha sonradan pişman olmayınız.

Sağlık açısından bu hafta gözlerinize dikkat etmenizi istiyorum. Göz rahatsızlıkları oldukça önemli. Arpacık çıktı demeyin önemseyin belki bir virüs sinsice ilerleyebilir, ilerleyen zamanlarda görme sıkıntısı oluşturabilir.


HAFTALIK BURÇ YORUMLARI


Koç Burçları: Sevgili Koçlar, bu hafta içsel anlamda biraz huzursuz hissedebilir, gerginliğinizin sebeplerini bulamayabilirsiniz. Hafta ortasıyla birlikte Mars'ın sizin burcunuza geçmesi önünüzdeki 45 günlük süreç içerisinde hızınızın artacağı günler yaşayacağınızı gösteriyor. Kazalara çok dikkat etmeniz gerektiğinin altını çiziyorum. Hakkınıza girilen her türlü enerjiden kurtulmak isteyeceksiniz ve çevrenizdeki kişiler tarafından bu durum şaşkınlık uyandırabilir gibi görünüyor. 2020 Ağustos ayından bu yana yara aldığınız konuları sarma vaktidir belki de şimdi, kim bilir. Bu hafta parasal konularda temkinli adımlar atmanızı önerebilirim. Harcamalarınız artabilir. Ya da eğer ki toplu bir paranız varsa ev, arsa alırken temkinli adımlar atmanız önemli gibi görünüyor. Sizden borç para isteyenlere karşı temkinli olunuz çünkü bu hafta verdiklerinizi geri alamayabilirsiniz.


Boğa Burçları: Sevgili Boğalar, bu hafta kalabalık ortamların arasında bulunmaktan oldukça mutlu olacaksınız. Hafta ortasıyla birlikte içsel anlamda sebebini bulamadığınız soru işaretleri zihninizde dönebilir. Özel hayatınızda değişen pek çok konunun gizli kalmasını istediğiniz bir zaman döngüsünden de geçiyor olabilirsiniz. İş ve çalışma hayatınızdaki değişiklikler, yeni iş fırsatları ve iş teklifleri alabilirsiniz. Hafta sonu eski kronik rahatsızlıklarınız tetiklenebilir, alerji ve astım ve özellikle gözlerinize dikkat etmelisiniz. Sizin burcunuzda gerilemeye başlayan Merkür, kendinizi anlatırken bazı şeyleri artık içinizde tutamadığınız bir süreci de temsil edebilir. Özellikle özel hayatınızda doğru kararı verebilmek için biraz zamana ihtiyacınız olduğunu söyleyebilirim.


İkizler Burçları: Sevgili İkizler, bu hafta kariyer hayatınızda gelişen eskiden kalma projelerinizi toparlamak, bir türlü ivme kazanamadığınız atılımlarınız için şanslı bir döngü sizi bekleyecek gibi görünüyor. Hafta ortasıyla birlikte kendinizi davet, organizasyon ve kalabalıkların içerisinde bulabilir ve keyiflenebilirsiniz. Eski dostlarınızla buluşabilirsiniz. Kilo vermek, eski ideal kilonuza ulaşmak için bu hafta diyet ve detoks programları uygulayabilirsiniz. Çalışma ortamınızda arkanızdan konuşulan pek çok konunun olabileceği günlerden geçerken, sırlarınızın kime gittiğine çok ama çok dikkatli olun derim.


Yengeç Burçları: Sevgili Yengeçler, bu hafta eğitim aldığınız kurumdaki çalışmalar, takım arkadaşlarınız arasındaki bazı gerginlikler ve kalabalıkların arasında yardım isterken ne umdum ne buldum haftası olabilir. Eşinizin ailesiyle olası gerginlikler, büyüklerinizin sağlık sıkıntılarıyla beklenmedik konular gündeminizde olabilir. Kariyerinize dört elle sarılmanız gereken özel bir süreçten geçiyorsanız girdiğiniz sınavları ve yöneticilerinizle ikili diyaloglarınıza biraz daha dikkat etmeniz gereken özel bir süreçten geçmektesiniz. Ekim 2021 ve Şubat 2022 arasında pek çok anlam yüklediğiniz gereksiz aşklar ya da dostlarınızla ilgili de beklenmedik karşılaşmalar ve umulmadık haberler gündeminizde olabilir, haberiniz olsun.


Aslan Burçları: Sevgili Aslanlar, bu hafta maddi anlamda beklenmedik fırsatlar gündeminizde olabilir. İş yerinizden alacağınız ufak pirimler ya da ailenizin, eşinizin size olan desteği gündeminizde olabilir. Yolculuk ve uzak yerlere gitmeyi planlayan Aslan burçları önümüzdeki 45 günlük süreç içerisinde planlayacakları özel bir takvimleri olacak gibi görünüyor. Devlet, mahkemeler, miras ve alacaklı olduğunuz konularla ilgilide gergin ve koşturmacalı bir hafta sizi bekleyebilir. Bu hafta iş yerinizde yöneticilerinizin size olan beklenmedik tutumları karşısında kontrolü elden bırakmamanız oldukça önemli görünüyor.


Başak Burçları: Sevgili Başaklar, bu hafta açık açık düşmanlık yapanları ve restleşmeleri yaşayacağınız krizli bir hafta. Ayrıca evliyseniz evliliğiniz içerisinde de hafta başında çıkan problemlere karşısında benden buraya kadar diyeceğiniz özel bir dönemeçten geçiyor olabilirsiniz. Çıkan sorunların başlıca sebebi benim param senin paran kavgaları olabilir. Çalışma hayatınızda maddi anlamdaki bazı sıkıntıları toparlamaya başladığınız günlerden geçerken, hafta ortasında Mars'ın Koç burcuna geçişiyle birlikte önümüzdeki 45 günlük süreçte hem sağlığınıza hem de olası psikolojik ataklar yaşamanız muhtemel. İşin içinden çıkamıyorsanız mutlaka yardım almalısınız. Uzak- kısa yolculuklar sırasında hafta sonu olası gerginlikler ve özel eşyalarınızı kaybetme riskleriniz bulunuyor, dikkat. Trafikte hız yapmamaya ve aracınızın bakımlarını yaptırmaya özen göstermelisiniz.


Terazi Burçları: Sevgili Teraziler, çalışma ve takım arkadaşlarınızdan birinin ayrılık haberini duyacağınız bir hafta olabilir. Hafta ortasıyla birlikte Mars'ın Koç burcuna geçişi önümüzdeki 45 günlük süreç içerisinde eşinizle, hayatınızdaki kişiyle aranızda oluşabilecek gerginliklere gebe bir dönemin başlangıç haftasında olabilirsiniz. Zihninizi karıştıran bazı konuşmalar gündemde olabilir. Bu hafta özellikle gayrimenkul satışlarında daha temkinli adımlar atmanızı öneriyorum. Dolandırılma ve kandırılma riskleriniz bulunuyor, aman dikkat. Sağlığınıza da her zamankinden daha fazla özen göstermeniz gereken özel bir süreçten geçmektesiniz.


Akrep Burçları: Sevgili Akrepler, beraberliğinizde geçmişten kalan bazı konuların konuşulması, sırların ortaya çıkması ve eşinizin manipülasyonları biraz ruhunuzu sıkabilir. Eski eşlerden, aşklardan gelecek haberler de alabilirsiniz. Kalbiniz boşsa geçmişten gelen kişilere zihninizin takıldığı bir dönemeçten geçebilirsiniz. Biraz içsel anlamda kendinize odaklanmanız gereken özel bir döngüden geçmektesiniz. Eski takım arkadaşlarınızdan yeni iş fırsatları ve karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Acele adım atmayın diyebilirim çünkü kariyer konularınızdaki bazı fırsatlar Ağustos ayıyla daha bir rahatlayacak, hem de gökyüzünde zaten Merkür Retro pozisyonda. Güzellik ve bakım işlemleri yaptırıyorsanız bildiğiniz yerleri tercih etmeniz daha mutlu olmanızı sağlayabilir. Çocuklarınızın olası okul etkinlikleri ya da sınav hazırlıkları bulunuyorsa desteğinizi esirgemeyeceksiniz.


Yay Burçları: Sevgili Yaylar, evinizin içerisinde beklenmedik oluşabilecek arızalar söz konusu olabilir. Ailenizin size ihtiyacı olduğu günlerden geçiyor olabilirsiniz. Görmezden geldiğiniz pek çok konunun hafta sonuna doğru aile içinde problemler yaratabileceğini unutmamanızı önerebilirim. Hamile Yay burçları sağlığınıza özen göstermeniz gereken özel bir haftadan geçiyor olabilirsiniz. Takım arkadaşlarınız ya da yanınızda çalıştırdığınız kişilerle hafta sonuna doğru oluşabilecek gerginliklere karşı temkinli olmanız gereken özel bir süreçten geçmektesiniz.


Oğlak Burçları: Sevgili Oğlaklar, kısa seyahatler ya da seyahatten eve dönüşler yaşayabilirsiniz. Bu hafta eskilerden yarım kalan hikâyeler kapınızı çalarken bulabilirsiniz. Eski aşklarla karşılaşmalar ve görüşmeler yaşayabilirsiniz. Ancak size söyleyeceğim şey geçmiştekinden çok da farklı bir senaryo ortaya çıkmaz gibi görünüyor. Mevcut bir beraberliğiniz olası tartışmalara açıksınız. Aile bireylerinizin beraberliğinize olan tutumları içsel anlamda hafta ortasıyla birlikte içinizi sıkabilir. Siz önemlisiniz, unutmayınız. Kalbi boş olanlar yakın arkadaşlarınızla yapacağınız kısa seyahatler ruhunuza iyi gelebilir.


Kova Burçları: Sevgili Kovalar, parasal konulardan yana şanslı etkiler altında olacaksınız. Hafta ortasıyla birlikte iletişim dilinizdeki bazı sert tutumlarınız çevrenizdeki pek çok kişinin kalbini kırabilir gibi görünüyor. Taşınma, tayin, yeni sözleşmeler ve anlaşma aşamasında olan zemini oluşturulmuş ancak yarım kalmış olan her türlü konu gündemdeyken, tanımadığınız kişilerle oturacağınız iş anlaşmaları sonradan başınıza bela olabilir. İş yerinizde oluşabilecek bazı tatsızlıkları görmezden gelmeyin, önlemlerinizi alın bu sene sonbaharda görmezden geldiğiniz konular sonradan canınızı sıkabilir gibi görünüyor.

Balık Burçları: Sevgili Balıklar, hafta başıyla yorgun enerjiler sizinle birlikte olacak. Aslında pek çok konuda şanslı ama bir o kadar da halinizin kalmadığı enerjiler sizinle. Düşüncelerinizin arasından çıkamamanız sizi zorluyor olabilir. Önemli bir rahatsızlık geçiriyorsanız toparlanma aşamasında olabilirsiniz. Bu hafta trafikte kazalara oldukça açıksınız aman dikkatli olunuz. En yakın arkadaş, kardeş, kuzen ya da sürekli görüştüğünüz komşularınızla ilgili de bazı çıkmazlar ve hoşunuza gitmeyen sırlar da ortaya çıkabilir. Bereketiniz artıyor haydi hayırlısı ancak önümüzdeki 45 gün hem gelen hem de bir o kadar giden bir enerji var, tutumlu olmak önemli gibi. Aşk hayatınızda yolculukların ya da projelerinizin yoğunluğunun vermiş olduğu zamansızlık sebebiyle ufak çaplı ayrılıklar yaşanabilir gibi görünüyor.

Kaynak:https://www.aksam.com.tr/

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”