Güvenli Trafik Bi Hareketine Bakar

 Güvenli Trafik Bi Hareketine Bakar

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Güvenli Trafik Bi Hareketine Bakar
Konya'da polis ve jandarma ekipleri, "Bi Hareketine Bakar Hayat" Kampanyası kapsamında uygulama yaptı.
 

İçişleri Bakanlığı tarafından trafik kazalarında cankurtaran emniyet kemerine dikkati çekmek için başlatılan "Bi Hareketine Bakar Hayat" temalı kampanya kapsamında emniyet kemeri uygulamasına katılan Vali Vahdettin Özkan sürücüleri emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı.

Kültürpark'ta kurulan stantta kampanyaya ilişkin tanıtım programı düzenlendi. Programa Vali Vahdettin Özkan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu, Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Karatay Kaymakamı Zafer Orhan, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Program ilk olarak emniyet kemerinin kaza anındaki etkisini gösteren simülasyon aracının gösterisiyle başladı.

Kampanyaya ilişkin bilgi veren Vali Vahdettin Özkan: "İçişleri Bakanlığımız Koordinesinde; Trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik "Güvenli Sistem" ve "Sıfır Can Kaybı" yaklaşımıyla hazırlanan 2021-2030 Karayolu Trafik Belgesi ve Eylem Planı doğrultusunda ortaya konulan; Hedefler, yürütülen eylem planları, kampanyalar, etkin, sürekli ve yoğun trafik denetimleri, ulusal/yerel ve sosyal medya kullanılarak yapılan bilgilendirme ve farkındalık faaliyetlerimiz artarak devam edecek olup,

İçişleri Bakanlığımız Koordinesinde;

Trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik "

Hedefler, yürütülen eylem planları, kampanyalar, etkin, sürekli ve yoğun trafik denetimleri, ulusal/yerel ve sosyal medya kullanılarak yapılan bilgilendirme ve algı yönetimi faaliyetlerimiz artarak devam edecek olup, "Trafikte Her Yıl Daha İyiye" mesajını tüm paydaşlarımızla toplumun tüm kesimlerine yayma gayretimiz aynı kararlılıkla devam ettirilecektir.

Trafikte Emniyet Kemeri Yaralanmalı kazalarda riski %60;

Kaza sonrası ölüm riskini de %45 azaltıyor.

Tüm hemşehrilerimizi trafik kurallarına uymaya davet ediyorum.

UNUTMAYALIM Kİ

"Güvenli Trafik Bi Hareketine Bakar" dedi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”