GÜREŞTE BİRİNCİ KONYADAN

 GÜREŞTE BİRİNCİ KONYADAN

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) 2019-2020 Sezonu İç Anadolu Güreş Grup Müsabakaları, Kırşehir'de gerçekleştirildi.

Aşıkpaşa Spor Salonundaki müsabakalarda Ankara, Çankırı, Kayseri, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat, Aksaray, Kırıkkale ve Kırşehir'den 145 sporcu mücadele etti.

Serbest stilde 38 kiloda Ankara'dan Sefa Gürhan, 41 kiloda Kayseri'den Alparslan Karakaya, 44 kiloda Kayseri'den Murat Arıkoğlu, 48 kiloda Ankara'dan Yusuf Tümer, 52 kiloda Sivas'tan Ahmet Sarıtaş, 57 kiloda Ankara'dan Hacı Memiş Karabakal, 62 kiloda Ankara'dan Durali Bülbül, 68 kiloda Ankara'dan Süleyman Efe Şanlı, 75 kiloda Ankara'dan Cihangir Tekin, 85 kiloda Ankara'dan Baran Çağlar birinci oldu.

Grekoromende 38 kiloda Konya'dan Ömer Hamza Sezer, 41 kiloda Kayseri'den Abdurrahman Çadır, 44 kiloda Konya'dan Yusuf Duran, 52 kiloda Kayseri'den Ahmet Karagülle, 57 kiloda Kayseri'den Lokman Gül, 62 kiloda Kayseri'den Ömer Polat, 68 kiloda Aksaray'dan Hamza Armut, 75 kiloda Kayseri'den Harun Yılmaz, 85 kiloda Kayseri'den Yasin Atmaca birincilik elde etti.

Dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Faruk Şahin, Spor Şube Müdürü Kerim Kocabıyık, Güreş Baş Hakemi İsmail Eker, Güreş İl Temsilcisi Oğuz Artım ve antrenörler takdim etti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”