''Giderlerse de kara kara düşünecek halimiz yok''

 ''Giderlerse de kara kara düşünecek halimiz yok''

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, transferler ve devam eden çalışmalarla ilgili açıklamada bulundu.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, transferler ve devam eden çalışmalarla ilgili açıklamada bulundu.


Yeşil-beyazlı ekibin genç teknik patronu Radyosor'un sorularını cevapladı. Transferlerin gözde ismi Amir Hadziahmetovic ve Abdülkerim Bardakçı ile ilgili, açıklamalarda bulunan Palut bütün oyuncularının değerli olduğunu söyledi. Teknik olarak iki futbolcunun da kalmasını istediklerini ifade eden Palut,  "Bütün oyuncularım değerli. Bu iki oyuncu transferde daha çok plana çıktı. Hak ediyorlar mı sonuna kadar hak ediyorlar. Çok değerli oyuncular. Teknik olarak kalmasını istiyoruz. Yönetim tekliflerini değerlendiriyor. Artılarını eksilerini değerlendiriyor. Net bir şey yok. Bu oyuncuların bir yere yaklaştığı yönünde bir bilgim yok. Bana göre Amir, Türkiye'nin en iyi orta sahası. Yerleri kolay kolay doldurabilecek oyuncular değil. Futbol da böyle bir şey. Giderlerse de kara kara düşünecek halimiz yok. Bize düşen neden kaybettik değil, yeni oyuncularla yeni bir sistem inşa etmek, oyuncularımızı üst seviyeye çıkmak.” ifadelerini kullandı.


"AMİR'İN YERİNE ALMADIK”


Palut, Portekizli Bruno Paz transferiyle ilgili, "Hiçbir futbolcu birbirinin muadili değildir. Hepsinin farklı Amir'e bağlı olarak gerçekleşmedi. Her kulübe katkı verebilecek bir oyuncu. Gelişim kat edecek ve hem kulübe hem takıma katkı sağlayabilecek bir oyuncu. Amir gidecek de onun yerine bunu alalım diye yapılmış bir transfer değil, bize faydalı olacağına inandığımız bir transfer oldu” ifadelerini kullandı.


"YERLİ SOL BEK, YABANCI FORVET”


Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, taraftarın transfer beklentisini bildiklerini ve bunun içinde gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi. İyi bir forveti kadrolarına katmak istediklerini ifade eden başarılı teknik adam, "Mevcut durumda Türk sol bek ve forvet düşüncemiz var. Forvet büyük ihtimalle yabancı olacak. Türkiye'de bu anlamda fazla seçenek yok Diğer transfer mevkileri Amir ve Abdülkerim in durumuna şekillenecek.” dedi.


Konyaspor'la adı anılan Hüseyin Türkmen, Mustafa Eskihallaç, Yasir Subaşı ile ilgili soruya, Palut, "İsimler üzerinden gitmeyelim. Abdülkerim kalırsa da alternatif sol stoper, genç gelişime düşüncemiz var, kanatlar tamam ama gelişme açık uygun yerli bir kanat oyuncusu olursa alırız” şeklinde cevap verdi. Konyaspor'da mutlu olduğunu ifade eden başarılı teknik adam, "Yönetim taraftarımızla çok güzel bir uyumumuz var. Çok mutluyum. Ama ileride olursa Beşiktaş değil nereden gelirse kendime güveniyorum.” dedi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”