Galatasaray kupada Atiker Konyaspor’a konuk olacak

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk müsabakasında oynayacağı Atiler Konyaspor'a en son 13 Eylül 2003 yılında mağlup oldu. İki takımın aralarında oynanan iki kupa maçlarından da sarı-kırmızılılar galip ayrıldı. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Galatasaray, yarın saat 20.30'da deplasmanda Atiker Konyaspor ile mücadele edecek. Kupaya 5. turdan katılan sarı-kırmızılılar, ilk olarak Sivas Belediyespor, son 16 turunda da Bucaspor'u eledi. Yeşil-beyazlılar da 5. turda Batman Petrolspor'u son 16 turunda ise Trabzonspor'u geçerek çeyrek finale yükseldi. 36. RANDEVU Atiker Konyaspor ile Galatasaray, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda bugüne kadar 35 kez karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar sahadan 28 kez galip ayrılırken, yeşil-beyazlılar ise iki kez rakibini mağlup etmeyi başardı. 5 müsabakada ise kazanan çıkmadı. İki takım 1990-1991 ile 2014-2015 sezonlarında Türkiye Kupası'nda mücadele etti. Söz konusu maçlarda Galatasaray galip geldi. İki takımın bu sezon ligdeki ilk karşılaşmasını Galatasaray, deplasmanda 2-0 kazandı. GALATASARAY, KONYASPOR'A 2003'TEN BERİ YENİLMİYOR Konyaspor, Galatasaray'a karşı en son galibiyetini ligde 2003-2004 sezonunda 13 Eylül 2003 tarihinde Konya'daki maçta aldı. Bundan sonraki 22 lig ve 1 Türkiye Kupası maçında sarı-kırmızılılar 19 kez rakibini mağlup etti. 4 müsabaka da berabere bitti. SARI-KIRMIZILILAR SON 5 MAÇTIR KAYBETMİYOR Galatasaray, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı son 5 müsabakada yenilgi yüzü görmedi. Sarı-kırmızılılar, ligde Göztepe, Kayseri ve Osmanlıspor'u geçerek 3 puan alırken, Türkiye Kupası'nda Bucaspor'u iki maçta da mağlup etti. KUPADA SİNAN GÜMÜŞ SIRTLIYOR Galatasaray'ı Süper Lig'deki müsabakalarında Bafetimbi Gomis sırtlarken, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Sinan Gümüş ön plana çıkıyor. Gümüş, kupada oynadığı 4 karşılaşmada rakip fileleri 4 kez havalandırmayı başardı. 24 yaşındaki futbolcu, gollerinin yanında 3 de asist yaptı. Ayrıca Yasin Öztekin'in de 3 golü bulunuyor. (Oğuzhan Ort/İHA)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”