Galatasaray'da ayrılık zamanı!

 Galatasaray'da ayrılık zamanı!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Omar, Cicaldau ve Sekidika ile yollar ayrılacak.

Sergio Oliveira, Leo Dubois, Haris Seferovic, Fredrik Midtsjö, Lucas Torreia ve Dries Mertens'i Transfer eden sarı kırmızılılar yabancı kontenjanını rahatlatmak adına üç lejyoner oyuncusu ile yolları ayırma hazırlığında.


Galatasaray'da takımda düşünülmeyen 3 oyuncunun transfer dönemi bitmeden vedası  gündemde.


BOEY PARLADI, OMAR'A YOL GÖRÜNDÜ


2020'den 2021'e girilen yıl başı gecesi talihsiz bir havai fişek kazası geçiren Omar'ın tüm tedavi süreci boyunca yanında olan ve sözleşme yükümlülüklerini de yerine getiren Galatasaray'ın, Norveçli sağ bek ile yolları ayırmayı planladığı öğrenildi.


Sağ bekte 3 yabancısı bulunan Cimbom'da Leo Dubois'nın sakatlığında Sacha Boey sergilediği performans ile dikkat çekerken takımdaki yerini de garantiledi.


Ancak Fransız oyuncunun çıkışı sonrasında Omar ile vedalaşılmasına karar verildi.


Sarı kırmızılılar 1 yıl daha sözleşmesi kalan Omar'a, teşekkür ederek veda etmeyi planlıyor.
 

CICALDAU: SATILIK VEYA KİRALIK GİDECEK


Galatasaray'da bonservisine 6.5 milyon Euro ödenen ancak beklentilerin uzağında kalan Cicaldau'nun da yapılan takviyelerden sonra takıma girmesi zor görünüyor.


Sarı kırmızılıların öncelikli hedefi 5-6 milyon Euro'ya satmak. Bonservis ya da kiralama formülü ile gelecek tekliflere göre Cicaldau kesin olarak takımdan ayrılacak.

 

SEKIDIKA DA GİDİYOR


Ayrıca forma rekabetine ortak olamayan Sekidika da bir başka kulübe kiralık gönderilecek.


İlk ayrılık dalgasında Diagne'nin sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden, Marcao'yu Sevilla'ya, Ozornwafor'u Charleroi'ye satan Galatasaray; Muhammed ve Morutan'ı da kiralamıştı. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”