Fatma Şeref Polat güven tazeledi

  Fatma Şeref Polat güven tazeledi

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Selçukya Kültür Sanat Derneği’nin dernek binasında gerçekleşen 4.Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Av. Fatma Şeref Polat güven tazeledi.
Başkan Polat genel kurulda  yapmış olduğu konuşmada; Selçukya Kültür Sanat Derneği olarak son 5 yılda her pazartesi akşamı düzenlemiş olduğumuz Selçukya Şiir Akşamları ile bir ilki gerçekleştirerek  şehirle şiiri buluşturduk. Belli periyodlar da  gerçekleştirdiğimiz Selçukya Sohbetleri programı ile alanında uzman isimlerle şehrin,tarihini kültürünü ve güncel olayları irdeleyerek alışılagelmiş sıradanlaşmış etkinliklerin dışına çıkarak ezberleri bozduk.



Son olarak ise kendi şehrini tanımayan milli veya evrensel bir değer üretemez sloganı ile  ''İlçe ilçe Konya '' programlarını başlatarak Konyamızın ilçelerinin  tarıhı,kültürel ve turistik değerlerini  ilçe  belediye başkanlarımıza anlattırmaya başlayarak  yine bir  ilke imza attık ve atmaya devam edeceğiz.Çünkü Konya bir payitaht bizde Selçukya olarak payitaht ruhuna yakışır bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz dedi. Tek liste ile yapılan seçimlerde   Selçukya Kültür Sanat Derneği'nin yeni yöneti ise şu isimlerden oluştu.


Asil Yönetim Kurulu :


Fatma Şeref Polat (Başkan),Devriş Ahmet Şahin (Başkan Vekili),Hasan Ukdem (Başkan Yardımcısı),Tayyar Yıldırım (Sayman)Yakup Çak(Sekreter) Adnan Arı ve Hatice Hale Yücenurşen (Asil Üye)


Denetim Kurulu:


Salih Sedat Ersöz (Başkan) Kazim Öztürk ve Ahmet İnci (Asil Üye)


Onur Kurulu Üyeleri  :


Prof.Dr. Saim Sakaoğlu ( ONUR Kurulu Başkanı),Esin Çelebi Bayru,Fahri Özçakıl,Gazi Süleyman Ege,Bahaddin Paslı


Danışma Kurulu Üyeleri:


Prof.Dr. Hüseyin Muşmal,Prof.Dr.Alaattin Aköz,Prof.Dr.Ahmet Kazim Ürün,Prof.Dr.İlham Enveroğlu,Doç.Dr.Yağmur Küçükbezirci


Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”