ETHEM DUYMUŞ MHP KONYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 ETHEM DUYMUŞ MHP KONYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya’nın Beyşehir İlçesinde başlayan hayat hikâyemde Türkiye’nin aydınlık geleceğinde söz sahibi olacağına inandığım gençlerin beklentilerine umut olabileceğime olan inancım ve onlardan alacağım güç ve enerjiyle 28. Dönemde Milletvekilliği Aday Adaylığı sürecim MHP’de başlamıştır.
Öğretmenlik mesleğinin vermiş olduğu tecrübe ve pedagojik eğitim doğrultusunda genç kuşakların sevincinde ve tasasında yanlarında olmak, sorunlarını dinlemek, çözümü birlikte aramak birinci önceliğim olacaktır. Mensubu olmaktan ve milletin bekasını kendinden üstün tutan, önce devletim ve milletim diyen liderimin emrinde Konya'mız ve Beyşehir'imize de hizmet etme gayesi ile çıktığım bu zorlu yolculukta bizlerden desteğini hiç esirgemeyen MHP Genel Merkezine, MHP Konya İl Başkanlığına, Beyşehir MHP İlçe Başkanlığına, STK'lere teşekkür ederim.

 


ETHEM DUYMUŞ, 1988 yılında dünyaya geldi. İlk ve Orta öğrenimini Beyşehir Eşrefoğlu İlköğretim Okulunda, lise eğitimini Beyşehir Ali Akkanat Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. Lisans eğitimi için Selçuk Üniversitesi Fizik bölümü ve Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde eğitim almıştır. 2013 yılından itibaren nanoteknoloji üzerine araştırmalar yapmıştır. Bu çalışmaların yanında Ülkü Ocakları lise teşkilatçılığı, üniversite teşkilatçılığı ve Ülkü Ocakları İl yöneticiliği, MHP Konya İl Başkan yardımcılığı, MHP Genel Merkez Delegeliği gibi siyasi faaliyetlerde bulunmuştur. İş adamı olarak Konya'da faaliyet gösteren eğitim kurumlarının yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Öğretmen olan Ethem Duymuş evli ve 2 çocuk babasıdır.


Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”