Elfa Şirketler Grubu MÜSİAD mini fuarı'nda

  Elfa Şirketler Grubu MÜSİAD mini fuarı'nda

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

MÜSİAD 106.Genel İdare Kurulu Toplantısı’nın gerçekleştiği Selçuklu Kongre Merkezi’nde mini fuara katılım sağlayan Elfatek Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Düzgün İlgi Haber mikrofonuna konuştu.
 
Elfatek Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Düzgün MÜSİAD 106. Genel İdare Kurulu'nun mini fuarı hakkında düşüncelerini dile getirdi:
 

‘' 106.'sı düzenlenen MÜSİAD Genel İdare etkinliğimiz ve Mini fuarımız MÜSİAD'lı dostlarımıza, arkadaşlarımıza inşallah hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bugün 2.günü yapılan etkinliğimiz şu ana kadar verimli bir şekilde geçti. Ülkenin ve Dünyanın dört bir yanından gelen MÜSİAD üye dostlara, arkadaşlarla hem dostluk geliştirmek , hem de ticari konuda ticaret geliştirmek güzel bir buluşma, güzel bir etkinlik oldu inşallah herkese hayırlı olur.''
 



‘' Elfa Şirketler Grubu olarak özellikle elektronik cihazlar ve endüstriyel uygulamalar yapmak. Onun yanında ELFAMAK firmamızda el ahşap işleme ve doküman CNC' leri ve makine üretimi yapıyoruz. CORAXIC markamız ile 3D yazılım üretimi. SASANTEK  markamızla da  savunma sanayi yazılım ve cihazları üretiyoruz. AKİBA markamız ile de  insansız yük taşıma robotu, cihazlar ve yazılım üretimi şu anda teknolojik işlerle uğraşan bir firmayız inşallah daha farklı sektörlerde, daha farklı işlerle ve ürünlerle Türkiye'ye hizmet etmeye devam edeceğiz.''


 


‘'Savunma Sanayi ile ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tabi bu süreç meselesi, uzun yada kısa vadede ürünler çıkarmaya gayret edeceğiz.
 




MÜSİAD 106.Genel İdare Kurulu ile Altın sponsorluğu  tarafından düzenlenen  gala gecesinde MÜSİAD Konya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hilmi Kağnıcı ile MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı birlikte ELFA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Düzgün'e ve diğer MÜSİAD üyelerine çalışmalarından ve katkılarından  dolayı ödülleri  takdim edildi.






 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”