EĞİTİMDE ATAK ZAMANI ÖZEL BİLGEBAY ATAK EĞİTİM KURUMU

 EĞİTİMDE ATAK ZAMANI ÖZEL BİLGEBAY ATAK EĞİTİM KURUMU

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Senelerce eğitim sektöründe başarılı çalışmalara imza attıktan sonra farklı bakış açısı ile kurdukları Özel Bilgebay Atak Eğitim Kurumları'nı Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Hanedar çalışmalarındaki anlattı.
Sektördeki faaliyetleri hakkında konuşan Kenan Hanedar; "2019 yılında Bilgebay Eğitim ve Danışmanlık Kurumu olarak açılan firmamız 2020-2021 eğitim öğretim yılında Bilgebay Atak Özel Öğretim Kursu ve Bilgebay Atak Özel Kişisel Gelişim Kursu adı altında öğrencilere dershanecilik modelinde eğitimler vermeye başlamıştır. Şirket Koordinatörümüz Muammer Ortagedik ve profesyonel kadromuz ile daima Konya gençliğine öncü olmak için ant içtik” dedi.






"KONYA'DA İLK VE TEK UYGULAMA GERÇEKLEŞTİREN KURUMUZ"

Konya'da ilk kez bir sistem sunduklarını ve başarı elde ettiklerini söyleyen Kenan Hanedar; "Bir eğitim kursundan daha fazlası sloganı ile atağa geçme sırası sende dediğimiz öğrencilerimiz atağa geçtikten sonra sahip oldukları başarı durumunu çok daha fazla öteye taşıyarak hareket ediyorlar. Şuan da sınavda ilk bine sekiz kişiyi katabilecek başarı oranı belirlemiş bulunuyoruz. Öğrencilerimizin bu başarıya ulaşmasındaki ana temalardan birisi ise Türkiye'de ilk olarak çalışma planı ve öğrencinin sınav analizine göre bireysel olarak soru bankası hazırlamamızdır.



Bunun yanı sıra öğrencinin  çağımızın getirmiş olduğu yenilikler, bilimsellik, yeni nesil eğitim anlayışı ile bize öğrencilerin nörolojik ve psikolojik olarak tanılama yetisini kazandırıyor. Öğrencilerimizin nörolojik ve psikolojik yapılarını belirlemeye çalışan çok ciddi eğitimlerimiz sonucunda kendilerini TYT ve AYT konularında ya da tüm derslerde nasıl çalışmaları gerektiği hakkında yönlendirme yaparak daha verimli bir çalışma planı hazırlamaktayız. Bu konuda Türkiye'de sayılı Konya'da ilk ve tek uygulama gerçekleştiren kurumuz” şeklinde konuştu.



"ÖĞRENCİNİN FITRATINA GÖRE ÇALIŞMA PLANI"

Öğrencilere sundukları çalışma tekniklerinden bahseden Kenan Hanedar; "Binamızın hizmet kalitesi fiziki olarak önde gelen binalardan birisi olduğundan öğrencilerimize çok ciddi anlamda çalışma saatleri sunmaktayız.  Öğrencilerimiz branş öğretmenlerinden yeteri kadar faydalanacak zamana sahip olmaktalardır. Hedefimiz öğrenciyi kendi alanında eğitebilmek bir balığa kavağa çık demek veya bir maymuna suya dal demek yerine öğrencinin fıtratına göre alan belirleyerek çalışma teknikleriyle onların huzurlu ve mutlu olacağı mesleki tercihe yönlendiriyoruz. Bu çalışmalarımızda yine Konya'da ilk ve tektir. Bizim farkımızı bizden eğitim almış ve almakta olan tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz bilir. Farkımızı kelimeler ile ifade edemem bunu yaşayıp sistemimizi bile kişiler görürler” şeklinde konuştu



.

"ALANINDA SÖZDE DEĞİL ÖZDE UZMAN KADRO"

Öğretmen kadromuz otoriter ve eğitim konusunda profesyoneldir. Kitap yazarları, Soru Bankası Yazarı olan alanında işin mutfağını bilen öğretmenlerimiz ile çalışmalar yapmaktayız. Kurum içi rehberlik çalışmalarını manuel ve dijital olarak Konya'da gerçekleştiren tek kurumuz. Alanında sözde değil, özde uzman kadromuz ile çalışmalarımızı yürütmekteyiz” dedi.


HABER:Türkan Taşcı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”