Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası sona erdi

  Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası sona erdi

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Karatay Belediyesi’nin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlediği “Ortaokullar Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” sona erdi. Turnuvanın final maçını izleyen ve turnuvayı dereceyle bitiren takımlara kupa ile madalyalarını veren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Amacımız; çocuklarımızın hem fiziksel hem de zihinsel anlamda yarının büyükleri olarak yetişmesine ve geleceğe hazırlanmasına katkı sunmaktır.
Karatay Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Konya İl Müdürlüğü ile Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "Ortaokullar Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” sona erdi.
 
10 Mayıs'ta başlayan ve Karatay'ın ortaokulları arasından oluşturulan 28 takımdan toplam 504 sporcunun mücadele ettiği turnuvanın üçüncüsü Ulubatlı Hasan Ortaokulu'nu mağlup eden Şehit İbrahim Karaoğlan Ortaokulu olurken; turnuvanın finali ise Prof. Dr. Fuat Sezgin Ortaokulu ile Karatay Ortaokulu arasında oynandı.
 
Şehit Nihat Gün Spor Tesisleri'nde oynanan ve oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı Prof. Dr. Fuat Sezgin Ortaokulu kazandı ve turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Turnuvanın ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.





 
ÇOCUKLARIMIZIN HEM FİZİKSEL HEM DE ZİHİNSEL OLARAK GELECEĞE HAZIRLANMASINA DESTEK OLUYORUZ
 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, kupa töreninde yaptığı konuşmada 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Dönemi'nin ilk yarısında da ilkokullar arasında benzer bir turnuva düzenlediklerini belirterek her iki turnuvanın da başarıyla tamamlandığını söyledi.
 

Başkan Hasan Kılca, "Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve sporcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Karatay Belediyesi olarak spora, sporcuya ve eğitime olan desteğimizi sürdürüyoruz. Tek amacımız, sizlerin hem fiziksel hem de zihinsel anlamda yarının büyükleri olarak yetişmenize ve geleceğe hazırlanmanıza katkı sunmaktır. Çünkü gelecek sizlere emanet ve gelecekte bayrağı çok daha ileriye yine sizler taşıyacaksınız. Turnuvaya katılan, katkı sunan tüm hocalarımızı, öğrencilerimizi ve ailelerimizi tebrik ediyorum. Daha önce ilkokullar arası düzenlediğimiz turnuvada başarılı sporcularımızı Karatay Belediyespor Kulübümüzün bünyesine dahil etmiştik. Bu turnuvada öne çıkmış başarılı futbolcular da yine kulübümüzün hocaları tarafından turnuva boyunca değerlendirildiler ve onları da kulüp bünyemize dahil edeceğiz. Bu çocuklarımız inşallah gelecekte Konyaspor'da, Milli Takımımızda oynamalarına da katkı sağlamış olacağız. Karatay Belediyesi olarak bu turnuvaları düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.
 

SPORDAN, SANATTAN VE KÜLTÜRDEN ASLA AYRILMAYIN
 

Konya İl Gençlik ve Spor Müdür Yardımcısı Bilal Yavaş, öğrenciler arası kaynaşmayı sağlamak ve dayanışma ruhunu kuvvetlendirmek amacıyla düzenlenen turnuvanın amacına ulaştığını kaydetti. Turnuvanın herkeste güzel anılar bıraktığına vurgu yapan Bilal Yavaş, konuşmasını şöyle tamamladı: "Sizlere tavsiyem lütfen spordan, sanattan ve kültürden asla ayrılmayın. Çok başarılı bir öğrenci olabilirsiniz ama bu tür organizasyonlar sizin hem sosyalleşmenizi hem girişimcilik ruhunuzun artmasını hem de farklı insanlar tanımanıza vesile olan alanlardır. Bu güzel turnuva dolayısıyla Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca'ya sonsuz teşekkür ediyorum.”




 

KARATAY BELEDİYESİ SPORA VE EĞİTİME BÜYÜK DESTEKLER VERİYOR
 

Karatay Belediyesi Ortaokullar Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası'nın kupa törenine katılarak kısa bir konuşma yapan Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Sakarya ise Karatay Belediyesi'nin spora verdiği desteklerden bahsetti. Yaklaşık bir ay önce başlayan turnuvanın başarıyla tamamlandığını aktaran Mustafa Sakarya, turnuvayı düzenleyen Karatay Belediyesi'ne, Gençlik Hizmetleri ve Spor Konya İl Müdürlüğü ile Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür etti.
 

Konuşmaların ardından Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Bilal Yavaş ile Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Sakarya; "Karatay Belediyesi Ortaokullar Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası”nda dereceye giren takım ve sporculara madalya, kupa ile hediyelerini verdi.


 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”