“DERDİNİZE DERMAN” DERMAN SAĞLIK KABİNİ

 “DERDİNİZE DERMAN” DERMAN SAĞLIK KABİNİ

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Evde sağlık hizmetleri ile sağlık açısından Konya’da fark yaratan Derman Sağlık Kabini İşletme Sahibi Ramazan Altunbaş çalışmalarını anlattı.
Sektördeki faaliyetlerinden bahseden Ramazan Altunbaş; "Sağlık sektöründe 20 yıldır faaliyetlerimi sürdürmekteyim. 7 senedir de sağlık kabini olarak hizmet veriyoruz. Seydişehir Sağlık Meslek Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi'nden mezun oldum.  Bundan önceki yıllarım da hastanede çalışmakla geçti. Meram Tıp Fakültesi ve birkaç özel hastanede görev yaptım. Bir süre bir fabrikada sağlık memurluğu yaptım. Yedi sene önce de Derman Sağlık Kabinini açarak hizmetlerime başladım” dedi.




‘SAĞLIK EN BÜYÜK ZENGİNLİK, MEMNUNİYET EN BÜYÜK ARMAĞANDIR'

Hizmetleri hakkında konuşan Ramazan Altunbaş; "Tamamen evde sağlık hizmetlerine odaklandık. Kaliteli bir hizmet vermek için çabalıyoruz.  Amacımız insanlara faydalı olabilmek ve her an ulaşabilmek. Biz 2016'da ilk kabinimizi açtığımız zamanlarda evde sağlık hizmetleri Konya'da bilinmiyordu. Biz bu hizmete başladık ve Konya içerisinde daha da yaygınlaştı. Pandemi döneminde evde hizmet daha iyi oldu. Kişiler ev ortamlarında bu hizmeti alabildiler. Bu kişiler için çok avantajlı oldu.




Evde sağlık hizmetleri, serum takma, küçük cerrahi işlemler, acil müdahale işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Bu işi benimseyerek yapıyoruz. Para bizim odağımız değil, biz kaliteli hizmete önem veririz. Memnuniyetlerimiz yüksek oluyor. ‘Sağlık en büyük zenginlik, memnuniyet en büyük armağandır' bizim sloganımızdır. Kendimizi hastaların yerine koyuyoruz. Ailemizin hastaneye gittiğinde nasıl bir hizmet almasını istiyorsak onu biz de uyguluyoruz. Her daim güler yüz ve anlayışla hizmet sunuyoruz” diye konuştu.


‘SAĞLIK EN BÜYÜK ZENGİNLİKTİR'

Sağlığın en büyük zenginlik olduğunu dile getiren Ramazan Altunbaş; "Konya içi, Konya köyleri hatta Konya dışında da şehirlerden çağıran kişilerin evine gidiyoruz. Kayseri, Karaman, Ereğli, Muğla başta olmak üzere aklınıza gelebilecek tüm illere gidiyoruz.  Tavsiye üzerine bize ulaşıyorlar bizde asla geri çevirmiyoruz ve hizmet için gidiyoruz.




Sağlık en büyük zenginliktir. Biz en gariban kesime de en zengin kesime de hitap ediyoruz. Kişi hasta olunca telaş içinde oluyor. O hastalıktan kurtulmak için her şeyden feragat edecek durumda oluyor. Burada en önemli detaysa sağlığımız elimizden gitmeden sahip çıkmak gerekir.  Mevsim geçişlerinde daha fazla dikkatli olmamız gerekir. Eylül-Ekim-Kasım gibi önemlerde bol C vitamini tüketelim. Yeme, içmemize de bu ölçüde dikkat edelim” ifadelerini kullandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”