Çumra'da Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

 Çumra'da Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya'nın Çumra ilçesinde, mahallelerdeki ulaşımın kolay ve rahat sağlanması için başlatılan asfaltlama çalışmaları devam ediyor.
İlçede, Adem Yavuz Caddesi'nden sonra Menekşe Caddesi de sıcak asfalta kavuşuyor. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt serimi yapılacak caddede, belediye ve KOSKİ ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

Diğer yandan, Konya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince de 9 kilometrelik Seçme-Çarıklar mahallesi arasındaki bağlantı yolunun asfalt çalışmalarını bitirdi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, Menekşe Caddesi'nde, sıcak asfalt çalışması öncesinde kilitli parke taşlarının sökülmesi ve KOSKİ ekiplerince su şebekesinin tamir ve ıslahı ile ilgili çalışmalara başladıklarını, caddenin, prestij cadde görünümüyle istenilen ulaşım konforuna kavuşacağını söyledi.

Seçme-Çarıklar arasındaki kara yolunun asfaltlanmasında, yardımlarından dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür eden Candan, "İki mahallemiz arasındaki 9 kilometrelik yolda yapılan çalışma neticesinde aşamanın sonuna geldi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, her iki beldemize de jest olarak bu yolun tamamını Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanmasını uygun gördü. Büyükşehir Belediyesi ile sağladığımız koordineli çalışma, Çumra'nın her bir yanına hizmet olarak yansıyor." diye konuştu.
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”