Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar!

  Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birazdan Dolmabahçe'de BM Genel Sekreteri'nin katılımıyla Rusya ve Ukrayna temsilcileri ile birlikte tahıl koridoru ile alakalı sıkıntıları aşarak imzalar atılacak ve dünyaya müjdeyi vereceğiz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'da bulunan konutundan çıkarak Cuma namazı için Eyüpsultan Camii'ne geldi. Vatandaşların sevgi gösterilerine el sallayarak karşılık veren Erdoğan, camiye girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazının ardından Eyüpsultan'da gerçekleştirilen "41 Ayda 41 Eser Toplu Açılış Töreni"ne katıldı. 
 

"DÜNYA'YA MÜJDEYİ VERECEĞİZ"


Kardeşlerimiz elbette yaşanan her sıkıntının üstesinden gelirken ödediğimiz bedellerde var. Salgın dönemini 100 bine yaklaşan kayıtlarla ama insanlarımıza en üst düzeyde sağlık hizmeti vererek geride bıraktık. Ukrayna Rusya savaşında tedarik sistemlerinde yaşanan tıkanıklıklar Türkiye'nin ekonomik programının doğruluğunu teyit etti. Birazdan Dolmabahçe'de BM Genel Sekreteri'nin katılımıyla Rusya ve Ukrayna temsilcileri ile birlikte tahıl koridoru ile alakalı sıkıntılar aşarak imzalar atılacak ve dünyaya müjdeyi vereceğiz. Bir yandan dünyadaki gelişmeleri ülkemiz lehine çevirmeye çalışırken bir yandan vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmiyoruz. Dengesiz fiyatlamalar yerli yerine oturmaya başladı.


Milletlerin tarihlerinde semboller önemlidir. Eyüpsultan'da maddi ve manevi tüm değerleri ile İstanbul'un en önemli sembollerindendir. Bu ilçemizin gönlümüzdeki yeri bambaşkadır. 

 

"BU ESERLER BİRER MEDENİYET MEYDAN OKUMASIDIR"


Şimdi Levent'te Barbaros Hayreddin Paşa Camii'ni inşa ediyoruz, inşallah bu yıl sonuna kadar bitireceğiz. Köprülere, tünellere bakıp sadece beton, demir görenin idraki kapanmış demektir. Bu eserler birer medeniyet meydan okumasıdır. Her kim Ayasofyası'ndan Eyüp Sultanı'na, eğitim ve sağlık yatırımlarına kadar ülkenin değerlerine saldırıyorsa bilin ki gerisinde bir hazımsızlık sorunu vardır. Şimdi bir 6'lı masa kurmuşlar. Masanın altındaki ile beraber 7... 2023'te milli iradenin üstünlüğü konusundaki kararlılığımızı bir kez daha ortaya koyacağız. İnşallah 2023 imtihanından alnımızın akıyla çıkarak bu kutlu yürüyüşü menzilimize ulaştıracağız. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”